دستور تهیه سوپ شیر با قارچ

در این مطلب دستورالعمل تهیه سوپ شیر با قارچ را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

دستور تهیه سوپ شیر با قارچبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ شیر یکی از انواع سوپ های معروف و پر مصرف در سراسر جهان است و انواع مختلفی دارد و با مواد مختلفی طبخ می شود. بعضی آشپزها سوپ شیر را با مخلوط خامه درست می کنند که باعث می شود کالری این سوپ افزایش یابد. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این سوپ خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر:

جو: ۱/۵ پیمانه
سینه مرغ پخته شده و ریش شده: ۱/۲ پیمانه
هویج متوسط حبه‌ای خرد شده: ۳ عدد
قارچ خرد شده: ۶ عدد
شیر: ۲ پیمانه
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
آب مرغ: یک پیمانه
کره: ۵۰ گرم
جعفری خرد شده: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
لیمو ترش: ۲ عدد
طرز تهیه سوپ شیر:

ابتدا جو کامل پخته شده را داخل قابلمه ریخته و آب مرغ، هویج و مرغ ریش شده را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مواد با هم ترکیب شوند و بپزند. سپس در ظرفی جداگانه کره را بریزید و بگذارید تا آب شود. سپس قارچ را داخل کره آب شده ریخته و آن را روی حرارت متوسط تفت دهید. در حین سرخ کردن قارچ، نمک و فلفل را اضافه کنید. بعد از اینکه قارچ کاملاً سرخ شد آن را به سوپ اضافه کنید. زیر شیر را روشن کنید و اجازه دهید شیر گرم شود. دقت داشته باشید که شیر نباید جوش بزند، چون هنگام اضافه کردن خامه، شیر و خامه بریده بریده می‌شود. بعد از اینکه شیر گرم شد، خامه را به شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا با هم یکدست شوند. سپس آن را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد. در مرحله آخر آب لیمو را اضافه کنید.
روی سوپ را با جعفری خرد شده تزیین کنید.

نکته:
– این سوپ برای افرادی مفید است که لاکتوز شیر را دوست ندارند.
– بهتر است از فلفل ساییده نشده استفاده کنید و با دستگاه دستی آن را نیمه آسیاب کنید تا عطر فلفل داخل سوپ بنشیند.
–، چون شیر طبع سردی دارد فلفل سیاه باعث می‌شود سردی شیر گرفته شود.
– جو ۶ تا ۸ ساعت باید خیس بخورد و بعد از مدت زمان طی شده باید خوب پخته شود تا قوام بیاید.
– هویج را با آب مرغ بپزید سپس به مواد اضافه کنید.
– اگر قارچ را با حرارت پایین سرخ کنید باعث می‌شود که قارچ آب بیندازد و سیاه شود.
– اگر فلفل آسیاب نشده نداشتید استفاده از پودر فلفل سیاه مانعی ندارد.
– اگر لیمو ترش تازه در دسترس نبود می‌توانید از آبلیمو استفاده کنید.

منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.