مرحله دوم «بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه‌ای خانوار و فرد» در استان قزوین آغاز شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، عطیه رزازی کارشناس مسؤول بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از آغاز مرحله دوم «بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه‌ای خانوار و فرد» در استان خبر داد و گفت: هدف از اجرای این طرح تعیین وضعیت تغذیه‌ای و بررسی تغییرات الگوی غذایی در خانواده‌های ایرانی است.

رزازی افزود: مرحله نخست طرح، زمستان سال گذشته اجرا شد و دومین مرحله نیز تا پایان تابستان، تکمیل خواهد شد.

او گفت: ۲۶ خوشه از ۵۲ خوشه اختصاص یافته به استان در مرحله اول تکمیل شده است و مابقی در این مرحله انجام می‌شود که شامل پرسشگری از ۱۰۴ خانوار تصادفی است.

به گفته این کارشناس، خوشه‌ها شامل ۱۲ خوشه در شهرستان قزوین، ۵ خوشه در البرز، ۴ خوشه در تاکستان، ۲ خوشه در آبیک، ۲ خوشه در بویین‌زهرا و یک خوشه در شهرستان آوج است.

نتایج حاصل از این بررسی، از سوی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور اعلام می‌شود.

انتهای پیام/ک

آغاز مرحله دوم «بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه‌ای خانوار و فرد»

آخرین بررسی کشوری الگوی غذایی خانوارها، در سال‌های ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۱ انجام شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.