تولید سالانه بیش از ۱۲ هزار تن گوشت سفید در تربت جام

۱۰۱ واحد مرغداری صنعتی گوشتی با ظرفیت تولید یک میلیون و ۴۳۰ هزار قطعه در شهرستان تربت جام فعال است.

تولید سالانه بیش از ۱۲ هزار تن گوشت سفید در تربت جامبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، اصغر خوشخو مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت:  تولید سالانه بیش از ۱۲ هزار تن گوشت سفید، این شهرستان را به عنوان یکی از قطب‌های پرورش مرغ در استان خراسان رضوی مطرح کرده است.

او گفت: ۶۰ درصد واحد‌های مرغداری صنعتی این شهرستان در بخش مرکزی آن فعال است و شرایط مساعد آب و هوایی سبب شده است هر سال چهار دوره پرورش مرغ در این واحد‌ها انجام شود.

او با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ نفر در مرغداری‌های تربت جام مشغول کار هستند بیان کرد: مرغ‌های تولیدی این واحد‌ها علاوه بر بازار این شهرستان به سایر نقاط استان نیز ارسال می‌شوند.

او گفت: دو واحد مرغ تخمگذار نیز با ظرفیت ۶۰ هزار قطعه در این شهرستان فعالند که از ابتدای سال جاری تاکنون هزار و ۶۵۲ تن تخم مرغ در این واحد‌ها تولید شده است.

خوشخو افزود: شهرستان تربت جام از نظر تولید گوشت مرغ رتبه سوم و از نظر تولید تخم مرغ رتبه دهم استان را از آن خود کرده است.

شهرستان تربت جام بیش از ۳۱۵ هزار راس دام سبک و ۱۴ هزار و ۵۹۰ راس دام سنگین دارد.

انتهای پیام//س. ج
 
 

فعالیت دو واحد مرغ تخمگذار در تربت جام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.