تولید بیش از ۳ هزار تن گوشت سفید در شهرستان نکا

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا از تولید ۳ هزار و ۳۸۰ تن گوشت سفید سه ماهه دوم امسال، در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،موسوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا  با اشاره به اینکه این تعداد جوجه‌ریزی در ۱۸۸ واحد مرغداری گوشتی این شهرستان انجام شده گفت:  ۳ هزار و ۳۸۰ تن گوشت سفید آماده طبخ در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

او افزود:در راستای تامین امنیت غذایی بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در سه ماهه دوم امسال توسط صاحبان واحد‌های مرغداری گوشتی شهرستان نکا انجام شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا تولید سالانه گوشت سفید در شهرستان نکا را ۱۴ هزار و ۸۰۰ تن اعلام کرد و گفت:کارشناسان این مدیریت با برگزاری دوره‌های آموزشی و ترویجی و ارتقاء سطح دانش و آگاهی مرغداران نقش موثری در کاهش هزینه‌های تولید و اشتغال دارند.

انتهای پیام/س

تولید ۳ هزار و ۳۸۰ تن گوشت سفید در نکا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.