کد خبر: ۷۲۴۲۱۵۲
گروه : البرز » کرج
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۰
۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۰
کد خبر : ۷۲۴۲۱۵۲
گروه : البرز » کرج

رئیس انجمن تغذیه البرز گفت: جویدن آدامس‌ های بدون قند که توسط قندی به زایلیتول شیرین شده باشد، باعث کاهش پوسیدگی دندان می شود.

برای جلوگیری از پوسیدگی دندان چه باید کرد؟فرزانه باقر زاده، رئیس انجمن تغذیه استان البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: جویدن آدامس‌ های بدون قند که توسط قندی به زایلیتول شیرین شده باشد، با تحریک بزاق، باعث کاهش پوسیدگی می‌شود.

او افزود: شکلات، آب نبات، نوشابه‌های گازدار و شیرینی‌ ها و بسیاری از مواد غذایی دیگر،کربوهیدرات‌ ها توسط باکتری‌ های موجود در دهان تجزیه و اسیدی ایجاد می‌ کنند که دچار پوسیدگی دندان می‌ شود.

رئیس انجمن تغذیه افزود: هرچه مواد غذایی پوسیدگی‌ زا بیشتر روی دندان باقی بمانند، فرصت بیشتری برای باکتری‌ های دهانی ایجاد می‌شود تا اسید بیشتری تولید کنند. 

او افزود: نوشابه‌ های گازدار، چای شیرین، قهوه و شیر شیرین شده و آب میوه‌های شیرین نیز بسیار خطرناک است و بدترین‌ نوشیدنی  برای دندان است.

رئیس انجمن تغذیه البرز گفت: چای تلخ یا کم شیرین، شیر و آب بهترین نوشیدنی هایی هستند که به حفظ سلامت دندان‌ها کمک می‌کند.

 باقرزاده افزود: هموطنان از جویدن مواد بسیار اسیدی مثل لیمو یا مرکبات هم خودداری کنند زیرا اسید این میوه‌ها مینای دندان‌ها را در خود حل  و باعث سایش تدریجی دندان‌ ها می‌شود.

انتهای پیام / ر. ش

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر