افزایش ۲۰ درصدی نرخ گوشت قرمز در بازار اصفهان

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان گفت: اصلی‌ترین علت افزایش نرخ گوشت قرمز در بازار کمبود گوسفند در کشتارگاه‌های استان است.

اصغر پور باطنی رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  اظهارداشت: با توجه به بی ثباتی در بازار گوشت قرمز استان اصفهان تمامی تسهیلات لازم از سوی اتحادیه گوشت قرمز به منظور کاهش مشکلات در این بازار ارائه شده است.

او افزود:اصلی‌ترین علت افزایش نرخ گوشت قرمز در بازار اصفهان کمبود گوسفند در کشتارگاه‌های استان اصفهان است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان تاکید کرد:در حال حاضر نرخ گوشت قرمزاستان از ۸۵ هزار تومان به ۹۵ هزار تومان در بازار اصفهان افزایش یافته است.

پور باطنی ادامه:در حال حاضر با توجه به نبود ثبات و ارامش در بازار گوشت قرمز استان اصلی‌ترین ماموریت اتحادیه گوشت قرمز نظارت دقیق بر روی نوع توزیع و عرضه گوشت قرمز به بازار اصفهان است که این نظارت تا کنون نقش مهمی در جلوگیری از ادامه روند افزایش نرخ گوشت قرمز در بازار استان ایفا کرده است.

او اضافه کرد:از دیگر عوامل بی ثباتی و ایجاد هرج و مرج بازار گوشت قرمز استان اصفهان وجود برخی دلالان و تخلفات برخی فروشندگان این بازار ازجمله گران فروشی، کم فروشی و احتکار است که با تلاش‌های فراوان اتحادیه گوشت قرمز استان این وضعیت تحت کنترل قرار دارد وبا مشاهده هر گونه از نمونه‌های این تخلف‌ها در این بازار با افرادمتخلف برخورد جدی خواهد شد.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان یاد آور شد:روند افزایش نرخ گوشت قرمز در بازار اصفهان موقتی است و با توجه به از سر گیری واردات گوشت قرمز از سوی برخی استان‌های کشور پیش بینی می‌شود نرخ گوشت قرمزطی دوهفته اینده در این بازار کاهش یابد.

پور باطنی گفت:در حال حاضر واردات گوشت قرمز استان اصفهان از سوی برخی استان‌های کشور از جمله خرم اباد، تبریز، شیراز و کردستان صورت می‌گیرد.

او افزود: با توجه به ایجاد نظارت دقیق بر روند توزیع گوشت قرمز به تقاضا کنندگان هیچ کمبود گوشت قرمزی در بازار اصفهان وجود ندارد.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان اضافه کرد:با توجه به بالا بودن سطح کیفیت گوشت قرمز استان همچنان شاهد کاهش قدرت خرید مردم در بازار اصفهان هستیم.

پور باطنی ادامه داد:میزان قدرت خرید مردم در مقایسه با سال گذشته در بازار گوشت قرمز استان اصفهان ۴۰ درصد کاهش داشته است.

او گفت:در حال حاضر گوشت قرمز استان اصفهان در سه نوع مختلف درجه یک ۹۵ هزار تومان، گوشت قرمز درجه دوم ۸۵ هزار تومان و گوشت قرمز درجه سوم شامل میش، بز و قوچ ۷۵ هزار تومان به صورت یکسان در بازار فروخته خواهد شد.
 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.