رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سالانه از سطح ۱۲ هزار و ۱۸۳ هکتار از زمین‌های کشاورزی استان بیش‌از ۳۲۱ هزار تن انواع سبزیجات برگی و غده‌ای برداشت و روانه بازار مصرف می‌شود.

۳۲۱ هزار تن انواع سبزیجات در سیستان و بلوچستان تولید می‌شودغلام حیدر زورقی رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت:  با بیان اینکه یکی از مهمترین محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان سبزیجات برگی است، اظهار داشت: شهرستان خاش با دارا بودن زمین‌های حاصلخیز، خاک مناسب و آب و هوای معتدل یکی از قطب‌های مهم کشاورزی در کشت سبزیجات برگی و خوراکی است.

او افزود: هزار و ۶۰۰ هکتار از سطح مزارع سیستان و بلوچستان به کشت سبزیجات برگی اختصاص دارد که سالانه ۱۷ هزار و ۶۰۰ تن محصول از آن‌ها برداشت و روانه بازار مصرف می‌شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان سبزیجات این استان را شامل ترب سفید، ترب قرمز، ریحان، شوید، جعفری، گشنیز، تره، چغندر برگی، کاهو، پیاز، گوجه فرنگی، بادمجان، هویج و سیب زمینی عنوان کرد.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار