جلسه توجیهی نانوایان سیرجان و تاکید بر رعایت نکات بهداشتی

جلسه توجیهی نانوایان شهرستان سیرجان امروز در سالن کنفرانس فرمانداری این شهر برگزار شد.

جلسه توجیهی نانوایان سیرجان و تاکید بر رعایت نکات بهداشتیبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،  جلسه توجیهی نانوایان شهرستان سیرجان امروز در سالن کنفرانس فرمانداری این شهر برگزار شد.

در این جلسه که مسئولین دانشکده علوم پزشکی سیرجان هم حضور داشتند آقای سهراب بها ءالدینی سرپرست فرمانداری سیرجان مبارزه با بیماری کرونا ویروس را اصل کار همه نانوایان عنوان کرد و گفت: نانوایان متخلف تعطیل می‌شوند و روسای ادارات، نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی به ویژه بخشداران، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و شورا‌های اسلامی نقش خود را در جهت ترویج فرهنگ پیشگیری از این ویروس و همچنین ضدعفونی کردن معابر عمومی را مورد توجه قرار دهند.

او افزود: باید برای حفظ سلامت مردم از تمامی امکانات شهرستان برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا استفاده کنیم و نانوایان شهرستان موظف به رعایت آموزش دیده در ارائه خدمات به مردم هستند و تا کنون ۵ باب نانوایی که متخلف عدم رعایت بهداشتی بودند پلمپ شدند.

سهراب بهاالدینی گفت: آموزش‌های لازم در مورد تهیه خمیر وپخت نان ورعایت نکات بهداشتی مثل استفاده از روپوش و دریافت پول وچگونگی استقاده از کارتخوان جهت پیشگیری وعدم تهیه نان از مکان‌های دیگر وگند زدایی نانوایی‌ها بکار گیری نیروی خاص برای اخذ وجه وکارتخوان وهمچنین به نانوایی‌هایی که نکات بهداشتی را رعایت نمایند یک تن سهمیه آرد تشویقی اهدا میشودودر صورت عدم رعایت تا اطلاع ثانوی پلمپ میشوند.

سرپرست فرمانداری سیرجان اضافه کرد: ۲۶۵ نانوایی در سطح شهرستان فعال هستند که در ماه ۲۵۰۰ تن آرد را دریافت می‌کنند تا نان مرغوب را به مردم عرضه کنند و امروز در رعایت بهداشت و مقابله با ویروس کرونا ملزم هستیم وعلاوه بر موارد بهداشتی نانوایان وظیفه دارند در مراحل پخت نان و حتّی قبل از شروع فرآیند پخت نان و در خصوص فرآوری خمیر، مرغوبیت گندم و آرد و کیفیّت و مرغوبیت یک نان خوب دقّت کافی داشته باشند.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار