روش تهیه دلمه خیار خوش طعم و عالی

در این مطلب دستوالعمل تهیه دلمه خیار را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

روش تهیه دلمه خیار خوش طعم و عالیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دلمه خیار را با روش متفاوتی طبخ می‌کنیم. مواد اصلی این غذا خیار و گوشت هستند که با هم طعم عالی را بوجود می‌آورند.

مواد لازم برای دلمه خیار:
خیار سالادی ۹ عدد
گوشت چرخ کرده ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری
نمک ۱/۵ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه خرد شده
بلغور ۲ قاشق غذاخوری
برنج دانه گرد ۱ پیمانه سرخالی
کره ۱۰۰ گرم
* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه

* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه (من از هر کدوم ۱ قاشق غذاخوری ریختم)

طرز تهیه دلمه خیار:

ابتدا خیار‌ها را شسته و داخل آن‌ها را با وسیله‌ای که داخل تصویر می‌بینید خالی می‌کنیم. پیاز و سیر را با کره داخل قابلمه تفت داده و کمی زردچوبه بزنید و تفت بدهید تا رنگ آن طلایی شود گوشت را اضافه کرده و تفت بدهید نمک و فلفل و فلفل سیاه و رب را اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس برنج و بلغور و سبزی‌های خشک راو اضافه کرده

و کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید و داخل خیار‌ها را با این مواد پر کنید و داخل قابلمه مرتب بچینید و کمی آب بریزید که مغز پخت شوند و در آخر اگر مثل من چرب و چیلی دوست دارید روی آن روغن مایع بریزید.

نکته برای تهیه دلمه خیار:

اگر ترش مزه دوست دارید می‌توانید به جای آب خالی که برای پخت روی خیار‌ها می‌ریزید. سماق را نیم ساعت قبل داخل آب ولرم خیس کنید و صاف کرده و ته نشین که شد + ۱ قاشق رب گوجه روی آن بریزید. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خیلی خوشمزه است.

منبع: پارس ناز

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار