حلوای نشاسته یک نوع خوشمزه دیگر از انواع حلوا است که طعم و جذابیت خاصی دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حلوا نشاسته شیرازی همان ترحلوا و حلوا نشاسته بوشهری همان مسقطی زعفرانی است.

نشاسته گل ۱ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
آب ۳ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
گلاب ۱ پیمانه
زعفران و هل به میزان لازم

طرز تهیه

۱- یک قابلمه به اندازه متوسط روی حرارت ملایم قرار دهید. شکر را در آن بریزید. اجازه دهید شکر در مجاورت حرارت ذوب شده و اصطلاحا کاراملی شود. برای بهم زدن شکر به هیچ عنوان نباید از قاشق یا کفگیر استفاده کنید. تنها می‌توانید قابلمه را با دست بچرخانید. شکر خیلی زود ممکن است بسوزد. پس مراقب باشید.

۲- هنگامی که شکر کاراملی و طلایی رنگ شد، باید دو پیمانه آب روی آن بریزید. در این مرحله از تهیه حلوای نشاسته میتوانید از آب جوش یا آب سرد استفاده کنید. آب سرد در دقایق اول باعث می‌شود شکر سفت شود، اما با کمی به هم زدن این مشکل رفع خواهد شد.

۳- وقتی مخلوط شکر و آب یک دست شد، یک پیمانه آب با دمای محیط را با نشاسته ترکیب کنید. خوب به هم بزنید و بعد آن را داخل قابلمه که در حال جوشیدن است، بریزید.

۴- حالا کره را اضافه کنید. پس از آن، گلاب و در صورت تمایل هل را در قابلمه بریزید. اگر دوست دارید حلوا نشاسته‌ای زعفرانی و طلایی رنگ داشته باشید، میتوانید مقداری زعفران دم کرده هم اضافه کنید.
حلوا مجلسی خوش عطر

۵- در این مرحله باید به هم زدن حلوا روی حرارت ملایم تا حدی ادامه دهید که حلوا منسجم و سفت شده و به راحتی از دیواره‌های قابلمه جدا شود. سپس از روی حرارت بردارید. برای تزیین حلوا با ماسوره باید تا وقتی که هنوز کمی گرم است، به آن طرح دهید. یا میتوانید از طرح‌های تزیین حلوا با قاشق استفاده کرده و آن را ساده سرو کنید.

نکات کلیدی تهیه حلوا نشاسته

– برای تهیه حلوا با نشاسته ذرت هم باید همین مراحل بالا را تکرار کنید.

– طرز تهیه حلوا نشاسته بهبهانی به این صورت است که باید ابتدا نشاسته و آب را با هم حل کرده و روی حرارت بگذارید. سپس شکر را اضافه کرده و پس از این که با هم حل شدند، هل، گلاب و در صورت تمایل زعفران را اضافه کنید. وقتی حلوا روی حرارت سفت و غلیظ شد، با کفگیر به قدری به آن ضربه بزنید تا خرد و تکه تکه شود. سپس در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.

حلوا نشاسته بهبهانی ساده

– روش تهیه حلوا نشاسته ژله‌ای که به حلوا نشاسته قالبی هم معروف است، مانند نکته‌ی قبلی است. فقط در این روش به جای ضربه زدن به حلوا آن را در قالب بریزید. وقتی خنک شد حلوا را در یخچال بگذارید تا شکل قالب شود. سپس از یخچال خارج کرده، تزیین و سرو کنید.

مواد لازم :

حلوا نشاسته ژله ای

– در روش دیگر برای تهیه این حلوای خوشمزه میتوانید اول نشاسته را در یک ظرف آب بریزید. سپس آن را به مدت یک الی دو ساعت در کناری بگذارید. پس از گذشت این مدت، آب را خالی کرده و نشاسته را از صافی رد کنید. سپس آن را به مخلوط آب و شکر اضافه کرده و مابقی مراحل را مانند قبل انجام دهید.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Afghanistan
ناشناس
۰۰:۲۰ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
خیلی ممنون از طرز تهیه حلوا خوش مزه دست درد نکند