فرمانده انتظامی شهرستان ایلام خبر داد
قتل دایی توسط خواهر زاده در ایلام
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حالا که فصل گوجهسبز است، بهترین فرصت است تا خورشت آن را درست کنیم و از طعماش لذت ببریم.در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
گوشت: ۳۰۰ گرم
نعناع سرخ شده: ۱ پیمانه
جعفری سرخ شده: ۱ پیمانه
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
پیاز داغ: ۳ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. گوشت را خرد کنید و با فلفل و زردچوبه بپزید. بعد از اینکه گوشت پخت به آن گوجه سبز، نمک، نعناع و جعفری اضافه کنید تا خورشت جا بیفتد.
۲. در پایان پخت، زعفران و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ریز از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.
۳. به جای گوشت میتوانید در این خورشت از مرغ هم استفاده کنید.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/