طرز تهیه اسلایس سیب

در گزارش زیر طرز تهیه اسلایس سیب را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه اسلایس سیب را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

تخم مرغ چهار عدد
شکر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
وانیل ترکیه یه قاشق مربا خوری یا وانیل ایرانی یک هشتم قاشق چایی خوری
آرد دو لیوان
شیر نصف لیوان
پگینک پودر یک قاشق مربا خوری
مغز پسته یا بادام یا تخمه به مقدار دلخواه


بیشتر بخوانید


مواد لازم میانی:

سیب درشت سه عدد.
شکر یک سوم لیوان
دارچین یک قاشق مرباخوری
گردو چهار قاشق 

طرز تهیه:

سیب رو با رنده درشت رنده کرده با شکر رو حرارت میزاریم تا کاملا پخته و آبش گرفته بشه بعد دارچین و گردو رو اضافه کرده میزاریم کنار.
تخم مرغ شکر وانیل رو خوب میزنیم حدود پنج دقیقه بعد روغن مایع و شیر رو میریزیم هم میزنیم بعد آرد و پگینک پودر رو الک کرده با موادمون مخلوط می‌کنیم به حالت دورانی.
نیمی از مواد روداخل قالب میریزیم (اندازه قالب بیست در بیست پنج یا بیست در سی).
داخل فر از قبل گرم شده ده دقیقه میزاریم از فر در میاریم مواد میانی رو روش صاف می‌کنیم بقیه مواد رو میریزیم صاف می‌کنیم و روی سطح کیک مغز تخمه خلال بادام پسته میریزیم بمدت بیست و پنج دقیقه میزاریم داخل فر اگه زیرش پخت روشو گریل می‌کنیم مدت زمان پخت کیک رو با توجه به نوع فر خودمون کنترل می‌کنیم شاید کمتر یا بیشتر از این زمان باشه برای پخت کیک همیشه شعله پایینی روشن میشه شعله بالایی برای گریل هست.

منبع: amoozesh deser ghaza

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.