بایدها و نبایدهای تغذیه ای برای درمان افسردگی

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: برای رفع افسردگی و اختلالات خلقی از مصرف غذاهای چرب و شیرین خودداری کنید.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: برای درمان افسردگی و اختلالات خلقی از مصرف قند،شکر،شکلات، شیرینی،فست فود، سس ،نوشابه، حتی گاهی قهوه و نسکافه پرهیز کنیم.

دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: همچنین استفاده از ویتامین های گروه B به خصوص فولیک اسید ،منیزیم، ویتامین E وC  برای افسردگی و اختلالات خلقی مفید است اگرچه مصرف این نوع ویتامین ها  باید با مشورت مشاور تغذیه و یا پزشک استفاده شود.

احدی گفت: مصرف امگا ۳، ماهی ،گردو ، مغز،لبنیات کم چرب ،مواد غذایی پروتئینی مثل تخم مرغ ، مرغ ،حبوبات ،موز ،آب هویج، نان سنگک ، نان سبوس دار، سیب زمینی، بلال، میوه های قرمز، بادام زمینی و درختی  نیز برای درمان افسردگی و اختلالات خلقی  مفیداست.

انتهای پیام / ر .ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.