کد خبر: ۷۴۱۴۷۶۶
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹
۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹
کد خبر : ۷۴۱۴۷۶۶

در این مطلب قصد داریم روش تهیه خورش تره را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورش تره را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت گوسفند یا گوساله:۵۰۰ گرم
تره خرد شده:۵۰۰ گرم
لوبیا چیتی یا سفید: ۲ پیمانه
پیاز: ۱ عدد متوسط
گرد لیمو: ۱ قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن:به میزان لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید به طوری که نیمه طلایی شود.

گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود ۵ دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید (دقت کنید لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو بار عوض کنید) پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید خوب بپزد.

در تابه‌ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید.

وقتی گوشت پخت تره سرخ شده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

در ۵ دقیقه آخر گرد لیمو یا ۴ عدد لیمو عمانی رو به خورش اضافه کنید و برای ترشی این خورش کمی آبغوره یا آبلیمو بهش اضافه کنید.

این خورش با اضافه کردن کمی سیب زمینی و گوجه فرنگی در نیم ساعت پایان پخت  خیلی خوشمزه‌تر میشه.

منبع: ashpaz bashiiiiii

انتهای پیام/

 

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ندا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
عکسی که چاپ کردید مناسب به نظر نمی رسه. انگار همه موادش نپخته است!
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر