طرز تهیه توپک برنجی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه توپک برنجی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه توپک برنجی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۲ لیوان برنج پخته و سرد شده
۲ عدد تخم مرغ
۱۰۰_۱۵۰ گرم پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
۱ سوسیس یا پپرونی رنده شده (یا گوشت چرخ کرده، مرغ یا گوساله)
۳ قاشق غذاخوری آرد گندم
۱/۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۲_۳ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
نمک و فلفل طبق ذائقه

مواد لازم رویه توپک

۱ لیوان آرد گندم
۱ لیوان آرد سوخاری معمولی یا آرد سوخاری پانکو
۲ تخم مرغ
روغن برای سرخ


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

در یک کاسه برنج کامل پخته و سرد شده را بانمک و فلفل، تخم مرغ، جعفری خرد شده، پنیر رنده شده، سوسیس، ۳ قاشق آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید کامل ورز دهید تا مواد با هم ترکیب شوند، سپس با قاشق از مواد به اندازه یک گردو بردارید کف دستتان باز کنید و یک تکه پنیر موزارلا یا پیتزا وسط آن بگذارید و توپک را جمع کنید و با دست شکل دهید.

سپس توپک‌های آماده شده را ابتدا در آرد گندم بعد در تخم مرغ (دو تخم مرغ زده شده) و در آرد سوخاری بغلتانید (میتوانید توپک‌ها را برای چند دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مطمئن شوید زمان سرخ شدن وا نمیرن) سپس در روغن خیلی داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و روی حوله آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شوند، با انواع سس سرو کنید.

نوش جان

منبع: ashpaz_bashi۱

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار