نان کشمش و گردو + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع نان خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  قصد داریم امروز شما ر ا با دستو تهیه نان کشمش و گردو آشنا کنیم.

مواد لازم:
آرد ۳۵۰ گرم
خمیر مایه فوری ۱۰ گرم
نمک ۱/۲ ق. چ
عسل ۱/۴ پیمانه
شیر ولرم ۱ پیمانه
کره نرم شده در دمای محیط ۳۰ گرم
کشمش و گردو خورد شده ۳۰ گرم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:
ابتدا ارد خمیر مایه (از سلام بودن خمیر مایتون مطمئن بشین بعد استفاده کنید) و نمک را باهم مخلوط کرده. وسط ارد را گود کنید عسل را اضافه کنید شیر را کم کم به ارد اضافه کنید تا خمیر جمع شود.
ممکنه یه مقدار از شیر اضافه بیاد یک مرتبه همه شیر را اضافه نکنید.
سپس خمیرا روی سطح کارتون منتقل کنید و کمی ورز دهید و در حین ورز دادن کره نرم شده را کم کم به خورد خمیر دهید و خوب ورز دهید.
هنگام اضافه کردن کره خمیر چسبنده میشود به هیچ عنوان آرد اضافه نکنید. با ورز دادن چسبندگی خمیر بر طرف میشود.
در اخر کشمش و گردو و یا هر مغز دلخواه دیگر را کم کم به خمیر اضافه کنید و خوب ورز دهید.
سپس درون ظرفی کمی روغن مایع ریخته و دو طرفه چونه خمیر را چرب کرده و روی ظرف را با پارچه تمیز پوشانده و به مدت یک ساعت به خمیر استراحت دهید.
بعد از یک ساعت پف خمیرا گرفته مجددا ورز دهید.
من از خمیر چونه‌های تقریبا ۳۰ گرمی جدا کردم و به صورت گیس باف در اوردم شما میتونین به هر روش دلخواه خمیر را مدل دهید؛ و درون سینی فر که کاغذ روغنی پهن شده قرار دهید.
سپس بعد از فرم دادن خمیر مجددا روی خمیر را پوشانده و ۲۰ دقیقه خمیر را استراحت دهید.
برای رومال روی نان یک عدد تخم مرغ یک پینچ نمک کمی وانیل یا زعفران و ۱ قاشق شیر را باهم مخلوط کرده و با کمک قلمو خمیر را رومال کرده و به دلخواه کنجد، سیاه دانه و... روی خمیر بپاشید.
در فر از قبل گرم شده رو دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه تا روی نان‌ها طلایی شود.
سپس سینی فر را روی توری قرار دهید.
از داغی که افتاد نان‌ها را روی توری بذارین تا خوب خنک شود.

منبع: نان با اساتید

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.