بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای برای آن‌ها که میگرن دارند/ راهکاری مفید برای درمان میگرن

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: مصرف تخم مرغ، مرغ، بوقلمون، شیر، ماست، سبزی ها و آجیل ها برای درمان میگرن مفید است.

زهرا احدی ، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: برای کاهش سردرد مصرف آب کافی، خواب کافی، کاهش استرس، مصرف کافئین کمتر، تخم مرغ، مرغ، بوقلمون، شیر و ماست سبزی ها، آجیل هامفید است.

احدی گفت: مصرف خوراکی‌های از جمله شکلات، آسپارتام، قهوه، کنسروها، سوسیس، کالباس، مونوسدیم گلوتامات، پنیرکهنه مانند پارمسان یا لیقوان، غذا‌های منجمد، مانده و افت قند باعث تشدید سردرد میگرن می‌شود.

او با اشاره به این که مصرف چه ویتامین‌های برای سردرد خوب است افزود: ویتامین B ۲، منیزیم، ویتامین دی، کوآنزیم ۱۰، ملاتونین مفیداست و این ویتامین‌ها نباید بدون تجویز دکتر خورده شود.

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: سردرد میگرنی باعث احساس درد یک طرفه، حساسیت به نور و صدا، تغییر در بینایی، استفراغ می‌شود و باید با  از برخی سردرد‌ها مانند؛ پرفشاری خون، تومور‌های مغزی و سینوزیت تمایز داده شود.

انتهای پیام / ر. ن 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.