در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر تاتلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر تاتلی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

لیوان استفاده شده، ۲۰۰ میلی لیتر است (چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)

استکان استفاده شده ۱۲۵ میلی لیتر است (نصف پیمانه‌ی قنادی یا لیوان دسته دار)

مواد لازم:

۱۰۰ گرم کره
۱ استکان روغن مایع
۱ استکان ماست
۱ استکان شکر
۱ عدد تخم مرغ
نصف پاکت (۵ گرم) بکینگ پودر
۱ پاکت (۵ گرم) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
آرد به مقداری که به دست نچسبد

مواد داخل تاتلی:

۱ کاسه تل کادایف خرد شده
۲ قاشق غذاخوری پودر پسته

مواد لازم شربت:

۳ لیوان شکر
۲/۵ لیوان آب
نصف یک لیمو


بیشتر بخوانید


طرزتهیه:

برای تهیه خمیر همه مواد به جز آرد را داخل کاسه‌ی همزن بریزید و خوب هم بزنید. خمیر را کم کم اضافه کنید و خمیر نرمی با دست درست کنید.

از طرف دیگر کادایف خرد شده را داخل یک کاسه بریزید و ۲ قاشق پودر پسته را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. از خمیر به اندازه گردو برداشته و داخل ظرف آبلیموگیری که سلفون کشیده اید بریزید وسط خمیر را باز کنید از مواد کادایف وسط آن بگذارید و بعد از اینکه روی خمیر را پوشانیدید قالب را برگردانید و داخل سینی فر بگذارید.

شیرینی‌ها را در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد از پیش گرم شده در حد طلایی شدن بپزید. به محض خارج کردن شیرینی‌ها از فر روی آن‌ها شربت خنک را بریزید.

منبع:deser_shiik

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.