کد خبر: ۷۴۵۷۷۴۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۸
۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۸
کد خبر : ۷۴۵۷۷۴۳

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر توت فرنگی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر توت فرنگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پودر ژلاتین ۲ غ ق
آب یک چهارم لیوان
شیر نصف لیوان
توت فرنگی ۵۰۰ گرم
خامه صورتی یک بسته
شکر سه چهارم لیوان
دو ق ژله توت فرنگی یا دو قطره رنگ خوراکی قرمز برای خوش رنگ شدن دسر که قابل حذفه.
پایه‌ی دسر هم کیک موازییکی هست
بیسکوییت شکلاتی پتی بور یک بسته
شکر نصف لیوان
پودر کاکائو یک ق
کره ۵۰ گرم
شیر نصف لیوان.


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

پودر ژلاتین رو با آب مخلوط و بن ماری کنید. دم توت فرنگی، شیر و شکر رو داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید یک بسته خامه صورتی رو اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. حالا پودر ژلاتین آب شده رو ریخته و هم بزنید.

قالب رو چرب کنید.

برش‌های توت فرنگی رو روی دیواره‌های قالب بچینید.

دسر آماده شده رو در سه مرحله داخل قالب بریزید و هربار داخل یخچال بذارید نیم بند که شد دوباره از دسر بریزید.

اگر یکجا دسر رو داخل قالب بریزید، توت فرنگیا از قالب جدا میشن.

برای کیک موازییکی بیسکوییت هادرو پودر کنید.

شیر شکر و پودر کاکائو رو مخلوط کرده روی حرارت بذارید تا شکر آب شود از روی حرارت بدارید و بذارید تا از حرارت بیفته.

کره رو بن ماری کرده با شیر مخلوط کنید.

مایه‌ی آماده شده رو با بیسکوییت‌ها مخلوط کنید و بذارید یخچال تا یکم خودش  بگیره.

بعد از اینکه دسر توت فرنگی کاملا خودش و گرفت، از کیک‌موزاییکی روی سطح دسر بریزید وصاف کنید.

چند ساعت بذارید یخچال بعد داخل ظرف سرو بگردونید و سرو کنید.

منبع:zhele_va_desser
انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ