دونالد ترامپ با بیان اظهاراتی سعی کرد زمینه به چالش کشیدن شکست احتمالی خود در انتخابات ماه نوامبر را فراهم کند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، ایندیپندنت گزارش داد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور کنونی آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه انتخابات آتی این کشور، در آخرین تلاش خود برای زمینه سازی جهت به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست، گفت انتخابات ماه نوامبر«فاسدترین» انتخابات تاریخ خواهد بود.

ترامپ بدون ارائه هیچ مدرک و شاهدی سعی دارد مردم آمریکا را متقاعد کند که رأی گیری ماه نوامبر عادلانه نخواهد بود. وی با این کار تلاش دارد زمینه را برای به چالش کشیدن نتیجه انتخابات در صورت شکست خود فراهم آورد.


         بیشتر بخوانید:


در حالی که ۶۲ روز تا انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا باقی مانده، جدید‌ترین نظرسنجی ملی کالج گرینل نشان می‌دهد، جو بایدن هشت امتیاز از دونالد ترامپ پیش است. بر اساس این نظرسنجی، بایدن ۴۹ درصد و ترامپ ۴۱ درصد از حمایت مردمی برخوردار هستند.

دونالد ترامپ از رای دهندگان در ایالت کارولینای شمالی خواسته است که در انتخابات یک بار به صورت پستی رای دهند و یک بار هم در پای صندوق رای حاضر شوند. ترامپ در حالی مردم آمریکا را به دو بار رای دادن تشویق می‌کند که این اقدام غیرقانونی است.

وی ۲ ماه قبل از آغاز انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ برگزاری انتخابات از طریق پستی را مورد انتقاد قرار داد.

دموکرات‌های آمریکا در پی رأی‌گیری پستی در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر (آبان) هستند، اما ترامپ قصد دارد راه‌های رأی‌گیری پستی را مسدود کند. او این نوع رأی‌گیری را خطری برای خود می‌داند. ترس ترامپ از این است که با افزایش امکان رأی‌گیری پستی، شانس او برای انتخاب مجدد به ریاست جمهوری کمتر شود.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز ۳ نوامبر (۱۳ آبان) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۳ ۱۴ شهريور ۱۳۹۹
مرگبرترامپ قماربازوبایدن تروریست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۹ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
مرگ بر آمریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۵ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
به فکر اقتصاد ایران باشید وان حیوانات به حال خود رها کنید خودشان همدیگر را پاره پاره میکنند
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۱:۳۱ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
هرچی میگذره شباهت های بین امریکایی ها و اصلاح طلبان بسیار بیشتر میشه در رفتار ؛ صحبت ؛ در اشوب طلبی و زجر دادن مردم کشورهاشون .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۲ ۱۴ شهريور ۱۳۹۹
درودبرشما گل گفتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۰ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
وقتی ریس جمهور کشوری توسط لابی صهیونیسم انتخاب می شود مگر انتخاباتی هم وجود دارد که درست یا فاسد باشد ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۵ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
منظور ترامپ خودش بوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۰ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
شهرت نام آمريكا يه آوازه اي از دور داشت كه مردم دنيا به آن اعتبار و ارزش مي دادند حالا با اين رئيس جمهور كه با زور ميخواهد خودش را براي دوره بعدي جا كند چندان جالب نيست البته براي ما فرقي ندارد چه كسي قدرت آمريكا را بدست بگيريد ما مسيرمان برجام يا فرجام و البته نافرجام است و تورم و گراني هم در هر صورت مردم را له كرده است .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۸ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
ترامپ سنگ قبرت سفارش دادی چون ما حوصله خاک کردنت نداریم زنده زنده می سوزانيمت
Germany
عطا الله فیضی قلعه فولاد از سنندج
۲۰:۵۵ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
ترامپ تجسم انسانی شیطان ملعون در روی زمین است خدایا شر این شیطان صفت را از سر ما کم کن و به جهنمش وارد کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۷ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
اما ترامپ خیلی ادم تمیزیه...اصلا فاسد نیست :|
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۳ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
ترامپ خودش فاسدترین ادمه واقعا مغزش دیلیت شده امریکایی همه ازسیاست های مسخره اش خسته شدن ازظلم های که میکنه
Canada
ناشناس
۱۹:۴۰ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
حتما مطمین است که میبازد
به اینخاطر افکار مردم را برای قبول نکردن
نتایج انتخابات اماده میکند که
بگوید من گفتم تقلبی میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۶ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
من درکل عقاید متفاوتی دارم ولی این ترامپ دیگه گند همه چیز رو دراورده کلا ولش کنی خودشم میخواد تحریم کنه ،مردک دیوانه اس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۰ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
آقا ۲۰۶ شد ۲۰۰ میلیون ما باید حرف های یه آدم روانی اون سر دنیا رو گوش کنیم؟ یه فکری به حال مردم کنید توروقرآن
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۶:۲۹ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
ترامپ ملعون دروغگوی فاسد فاسق تروریست قمارباز تو دیگه از فساد صحبت نکن که کلا خودت شبیه یک یک دندان کرموی فاسد خراب دردناک رنج آور هستی و باید از ریشه درت بیارن بندازنت توی سطل زباله دان تاریخ بشریت .
۱۲۳
آخرین اخبار