خودکفایی کشور در فرآوری مواد غذایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی کشور گفت: علاوه بر خودکفایی در فراوری مواد غذایی در کشور، محصولات به کشور‌های همسایه، اوراسیا، اروپای و کانادا صادر می‌شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محمد حسین عزیزی مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی کشور در شاهرود گفت: علاوه بر خودکفایی در فراوری مواد غذایی در داخل، محصولات به کشور‌های همسایه، اوراسیا، اروپای و کانادا صادر می‌شود.

او افزود: گندم، برنج و چای به کشور وارد می‌شوند.

محمد حسین عزیزی ابراز داشت: امسال مشکلات خیلی از کارخانه‌های مواد غذایی غیرفعال و نیمه فعال رفع شده و دوباره فعال شده اند.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی کشور با اشاره به قابلیت‌های شهرستان شاهرود به عنوان قطب کشاورزی و باغداری گفت: این شهرستان دارای ۵۹ کارخانه و کارگاه صنایع غذایی شناسه دار در زمینه لبنیات، نان و خشک کردن برگه و فرآوری پسته و زعفران است.

انتهای پیام / م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.