طرز تهیه کممبر سوخاری شده

در گزارش زیر طرز تهیه کممبر سوخاری شده را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پنیر کممبر یکی از معروف‌ترین پنیر‌های نرم فرانسوی است که با فرهنگ فرانسه عجین شده است. هر کیلوی این پنیر، پرانرژی و با ارزش است و از ۱۰- ۹ کیلو شیر تازه گاو تهیه می‌شود. دارا بودن پنی سیلیوم خوراکی و مفید برای دستگاه گوارش از ویژگی‌های این نوع پنیر است.

معمولا این پنیر را همراه با سبزیجات، میوه یا مربای توت فرنگی سرو می‌کنند. کممبر سوخاری شده یک طعم هیجان انگیز و فراموش نشدنی برای شما خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه کممبر سوخاری شده

پنیر کممبر ۲۵۰ گرم
روغن مایع به مقدار لازم
آرد گندم یک و نیم پیمانه
آرد سوخاری یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
کنسرو نخورد فرنگی یک پیمانه


بیشتر بخوانید


طرز تهیه کممبر سوخاری شده

پنیر را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. پس از گذشت یک ساعت آن را از فریزر خارج کنید و با چاقویی تیز آن را به قطعات ۲ در ۳ سانتی متری تقسیم کنید.

در این فاصله درون یک شیر جوش متوسط مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید و اجازه دهید تا روغن داغ شود.

تکه‌های پنیر را ابتدا در آرد ساده بغلتانید سپس آن را در زرده تخم مرغ فرو ببرید و در آخر به آرد سوخاری آغشته کنید. این عمل را دو بار انجام دهید تا مطمئن شوید تمام تکه‌های پنیر با آرد سوخاری پوشانده شده است.

تکه‌های پنیر را کم کم در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی در بیایند. بعد از اینکه پنیر‌ها را از درون روغن خارج کردید آن‌ها را روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن را جذب کند. سپس آن به ظرف سرو مورد نظرتان منتقل کنید و با نخود فرنگی و سبزیجات آن را تزیین کنید و سپس آن را سرو کنید.


منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.