در گزارش زیر طرز تهیه انار پلو با مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر زیر قصد داریم شما را با دستور پخت انار پلو با مرغ آشنا کنیم.

مواد لازم برای انار پلو:
برنج ۲ لیوان
دانه انار ۱ لیوان
سینه مرغ ۲ عدد
گشنیز خرد شده ۱ لیوان
پیاز ۲ عدد
خلال پسته نصف لیوان
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
نمک مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کیک سیب زمینی و سوسیس و مش ماش مرغ تا کوفته کباب یونانی + تصاویر


طرز تهیه انار پلو:
سینه‌های مرغ را به همراه ۱ عدد پیاز، کمی زردچوبه، نمک و ۲ لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند، سینه‌های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

برنج را ۳۰ دقیقه قبل از پخت خیس دهید، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید (زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت می‌فشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد).

در یک قابلمه یک عدد پیاز را تفت بدهید و بعد مرغ و سپس دانه انار و گنشنیز را اضافه کنید و خلال پسته را در آخر کمی تفت بدهید و لابه لای برنج بریزید و در آخر روی برنج زعفران آب کرده بریزید مقداری هم برای تزیین روی آن بگذارید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Germany
کیان لره
۰۰:۱۰ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
مزه ش چجوریه کسی تا حالا درست کرده من خورشت ناردون رو درست کردم با دونه انار ولی این رو نشنیدم و تا حالا ندیدم کسی هم درست کنه
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۰:۲۳ ۱۸ آذر ۱۳۹۹
مرغ کیلیویی ۳۰ ،انار کیلیویی ۲۰، این غذاها برای کارگر با حقوق دومیلیون افسانه است