سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور گفت: برخورد سلیقه‌ای باعث ایجاد مشکل در هنگام سوار شدن خانواده رضایی نژاد شد.

محمدحسن ذیبخش سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه احراز هویت مسافر طبق قوانین سازمان هواپیمایی کشور و همچنین طبق قوانین ایکائو در هنگام پرواز ضروری و الزامی است، گفت: متاسفانه چند روز پیش اتفاقی برای خانواده شهید رضایی نژاد در هنگام سوار شدن به هواپیما  در مسیر مشهد _تهران رخ داد که  این اتفاق کاملا غیر عمد بوده و مسئول شرکت هواپیمایی کاسپین در این مورد سلیقه‌ای عمل کرده که  در این مورد کاملاً برخورد خواهد شد.


بیشتر بخوانید


او با بیان اینکه سازمان هواپیمایی کشور به شرکت کاسپین تذکرات لازم را داده است، تصریح کرد: مسئولان شرکت هواپیمایی کاسپین را به سازمان هواپیمایی کشوری دعوت کردیم تا توضیحات لازم را ارائه دهند.

این مقام مسئول تاکید کرد: مسئول شرکت هواپیمایی کاسپین از خانم شهره پیرانی برگه حضانت فرزند را خواسته که دریافت این برگه به هیچ عنوان ضرورتی نداشته و مسئول این ایرلاین در این رابطه سلیقه‌ای عمل کرده است.

ذیبخش توضیح داد: در قانون سازمان هواپیمایی کشور احراز هویت تمامی مسافران ضروری است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور با اشاره به اینکه در این پرواز خانم شهره پیرانی همسر شهید رضایی نژاد شناسنامه خود را ارائه کرده اما فرزند او آرمیتا رضایی نژاد عکسی در شناسنامه‌ نداشته‌اند، افزود:  باید هویت آرمیتا برای مسئولان این شرکت تایید می‌شد بنابراین برخی ناهماهنگی در هنگام ورود ایجاد شد که کاملا غیر عمد بود.

ذیبخش تاکید کرد: به هیچ عنوان فرد مسئول قصد اذیت و یا ایجاد مشکل برای این خانواده را نداشته است و ما به زودی از خانواده رضایی نژاد در این خصوص دلجویی و عذر خواهی خواهیم کرد.

براساس این گزارش چندی پیش همسر شهید رضایی نژاد در پست اینستاگرامی اعلام کرده بود که در پرواز مشهد به تهران شرکت هواپیمایی کاسپین در هنگام ورود به هواپیما گفته‌اند که باید هویت فرزند او آرمیتا رضایی نژاد مشخص و تایید شود که همین موضوع باعث ایجاد مشکل در هنگام سوار شدن شده است.

او در این پست اینستاگرامی اعلام کرد که از مسئول این شرکت هواپیمایی ماده و یا قانون در این رابطه درخواست کرده که مسئول این ماده قانونی یا اساسنامه‌ای را به او نشان نداده است.

به دنبال انتشار این پست برخی از نمایندگان درخواست پیگیری کردند که در همین رابطه سازمان هواپیمایی کشور به سرعت به موضوع ورود و رسیدگی کرد که البته طبق قوانین ایکائو احراز هویت مسافر در هنگام  ورود به پرواز جهت افزایش امنیت سفر  و مسافران ضروری است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
خسته شدیم به خدا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۶ ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
چی بگم واقعا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۲ ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
سال95 بود اگه اشتباه نکنم تو آزمون استخدامی من البته در مورد آموزش و مرورش صحبت میکنم تو کارنامه ی یکی از دوستان من نوشته بود شما نمره ی حدنصاب رو آوردید ولی اکر از خانواده ی ایثارگران (و معلولین این تیکه رو مطمئن نبودم تو پرانتز نوشتم)کسی برا مصاحبه نیاد شما به مصاحبه دعوت میشید!!!!
خب به قانون عمل شده دیگه!!!!!ولی اینکه چه جوری عمل بشه خودش مهمه!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۲ ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
قانون برای همه است.هر ایرانی با دیگران برابر است.اما متاسفانه رانت و تبعیض بیداد می کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۲ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
قانون برای همه یکسان هست ، البته اگر فانون ،قانون منطقی باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۴ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
آخه هویت آرمیتا تایید شدن میخواست.
احراز هویت با کارت شناسایی معتبر هست که شناسنامه هم کارت شناسایی معتبر محسوب میشه.
حالا دیگه جناب مامور دقیق باید توضیح بده چرا برا احراز هویت برگه ی حضانت خواسته؟؟؟!!!!
حالا کسی هم نگفته که بی قانونی میکردن همه جو قانون مداری گرفتن!!!!!بنده خدا مادرش هم گفته شناسنامه عکس نداشته.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۷ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
این خانوم بچه ایلامه. تو تهران چیکار میکنه؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۱ ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
ببخشید از تو اجازه نگرفته
Iran (Islamic Republic of)
دارا
۲۲:۰۶ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
خوب یه نفر به وظیفه اش عمل کرده بایو مواخه بشه . ؟خوب والله اگه جای مادر ارمیتا بچه دزد هم بود اینطوری رفتار می کردین؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۷ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
هیچ حق نداره خودش رو فراتر از قانون و برای خود رانت قائل بشه. حتی بالاترین مقام .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۹ ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
خود مسئول شرکت هواپیمایی داره می گه ارائه برگه حضانت ضروری نیست. اون وقت شما از کدوم قانون حرف می زنید ؟
برای پرواز داخلی باید برگه حضانت ارائه بدن ؟ !!
قانون جدید از خودتون در آوردید؟ !!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۶ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
طرف مریض بوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۳ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
شاید بچه دزده باشند و بخواهند با هواپیما منتقل کنند. باید مشخص شود که والدین بچه کیست.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۱:۳۳ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
این افراد که اذیت می کنند اکثر دارای تفکر و تمایلات غربی بوده و کارشان از روی عقده و عمدی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۰ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
وقتی شناسنامه بچه را نشان داده مسئول هواپیمائی کاسپین قصدی جز مردم آزاری نداشته است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۱ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
قانون قانونه! اما اگر چنین قانونی باشه باید همه والدین حکم حضانت بچه هاشون برای پرواز همراهشون باشه. چون شناسنامه هیچ بچه ای تو این سن عکس نداره!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۵ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
چون طرف محجبه بود خواستن حالش بگیرند اگر طرف اوپن بود همه چیز حل بود
۱۲۳
آخرین اخبار