شهاب حسینی درباره حواشی ماجرای واکسن زدنش در آمریکا و فعالیت‌های اخیر هنری‌اش، سخن گفت.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خبرنگار ما گپ و گفتی با شهاب حسینی داشت و او در این‌باره  نوشت:

«این روز‌ها ماجرای ماسک زدن و واکسن زدن شهاب حسینی در آن سوی دنیا، موضوعی شد برای اینکه برخی به آن بپردازند و ساده از کنارش عبور نکنند. هر چند آنقدر در جامعه موضوعات مهم وجود دارد که پرداختن به این حاشیه‌ها حوصله می‌خواهد و انگیزه!

برای همین هم با شهاب حسینی تماس گرفتم تا ببینم تا چه حد این موضوع برای خودش جدیت داشته است؟

شهاب حسینی در پاسخ به سئوالم در خصوص ماسکی که بصورت داشته است می‌گوید: از ماشین که پیاده شدم دیدم ماسک ندارم. تنها ماسک داخل ماشین این ماسک بود که قبل‌تر ها، دوستم به من هدیه داده بود. بین زدن و نزدن آن تردید نکردم.

سیر تا پیاز ماجرای واکسن زدن شهاب حسینی در آمریکا از زبان خودش

از شهاب ماجرای واکسیناسیونش را پرسیدم. شهاب گفت: هیچ نیت قبلی و برنامه ریزی مشخصی برای زدن واکسن نبود و نداشتم. به اصرار یکی از دوستان که برای آغاز یک کار سینمایی همراهی ام می‌کرد، در صف واکسن مازاد ایستادیم تا شانس خود را امتحان کنیم. در آمریکا برای مراکز سالمندان و سایر مراکز در اولویت، همیشه چیزی حدود بیست درصد واکسن اضافه در نظر گرفته می‌شود تا در صورت شکستگی یا اتفاقات غیرمترقبه، مشکلی برای جامعه هدف بوجود نیاید. پس از اتمام کار، مازاد را بین مردم عادی توزیع و تزریق می‌کنند. در ضمن این واکسن‌ها بعد از خروج از دمای یخ زدگی، چون قابل برگشت و استرداد نیست، مازادش به مردم عادی تزریق می‌شود، کل ماجرا همین بود. اتفاقی که برای هر کسی می‌تواند بیفتد.


بیشتر بخوانید

شهاب می‌گوید که آرزوی قلبی اش این است که شرایط واکسیناسیون با بهترین واکسن موجود برای هموطنانش در ایران بوجود بیاید و مردم بیش از این دچار خسارت و مصیبت نشوند. مخصوصا حالا که وعده داده شده در چند ماه آینده شرایط واکسیناسیون عمومی در کشور بوجود بیاید و او امیدوار است که این وعده تحقق یابد.

از او در مورد پروژه‌ای که اکنون در دست دارد، سئوال می‌کنم. شهاب می‌گوید که فیلم دومش را در آمریکا ساخته است.

می‌دانستم او پیش از این بعنوان اولین کارگردانی اش در آمریکا فیلم The writer is dead را بر اساس نمایشنامه «نویسنده مرده است» اثر «آرش عباسی» با حضور دو بازیگر آمریکایی ساخته بود.

حالا شهاب حسینی می‌گوید که این روز‌ها مشغول ساخت فیلم «Final Act» با بازیگری سه بازیگر ایرانی انگلیس زبان و سه بازیگر آمریکایی و دو کودک ایرانی و آمریکایی بوده است.

وقتش را نمی‌گیرم و برایش آرزوی موفقیت می‌کنم و قدری به حاشیه‌های که ساخته و پرورانده می‌شود فکر می‌کنم و می‌گویم کاش این همه خلاقیت و ذوق در حاشیه سازی را صرف ارتقای سینما می‌کردیم..»

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بی نام
۲۱:۵۸ ۰۹ اسفند ۱۳۹۹
تا کی میخواید ببینید بازیگرا چیکار میکنن چ خوب چ بد به ما چه که اینقدر تو زندگی ها و و تاثیر بدیم.. آقای حسینی یا هر بازیگر دیگری یک زندگی برای خودش داره به ما چه...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۵ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
شهاب حسینی هنرمند بسیار خوبیه اینو دیگه وارد حاشیه نکنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۸ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
خبرنگار این خبر کاملا افکاراتش معلومه
کمی عقل خب نمیتونست اون ماسکو برعکس بزنه که تصویر روش معلوم نباشه یا .....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۵ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
ول کنید. زندگی دیگران چه ربطی به ما داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۸ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
مشکوکه چرا دوستش این ماسکو بهش داده چرا اصرار کرده واکسن بزنه چرا ازش فیلم گرفتن چرا پخش کردن آقای حسینی مطمئنی اینا واقعا باهات دوستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۷:۲۸ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
واقعا که
France
ناشناس
۰۵:۰۲ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
با شهاب حسینی کاری ندارم. درباره سیستم واکسیناسیون با واکسن های مازاد سوال دارم؟
این واکسن دو مرحله ای است، آیا ایشان دو هفته بعد در همان مرکز سهمیه دوز دوم دریافت می کند و یا اینکه واکسیناسیون در این روش به صورت تک دوز انجام می شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۹ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
برادر شهاب هیچ کاری را بدون دلیل انجام نمی دهد حتما حکمتی داشته است
United States of America
ناشناس
۰۱:۲۹ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
مشکل ماییم که دستمون به واکسن نمیرسه نه اون که بهش رسیده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۶ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
خوب چه اشکالی داره،بنده خدا واکسن زده دزدی نکرده،مال مردم رو نخورده،روزگار مردم رو که سیاه نکرده که!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۸ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
اگه یه سلبریتی دیگه که شما باهاش حال نمیکنید جای شهاب حسینی اینکارو میکرد عکس العمل شما چی بود؟ خیلی واسم جالبه بدونم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۷ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
دارندگی و برازندگی خب داشته رفته زدع مسلما خودمونم اگه اینقد پول داشتیم لحظه ایی دریغ نمیکردیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۲ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
کلیپشو که من دیدم نگفته بود تنها ماسک داخل ماشین همین بود بلکه گفت این ماسکو دوستم بهم هدیه داده بود!!!بعد یعنی شهاب حسینی ماسک نمیزده که اینم دوستش واسه رضای خدا بهش داده که بزنه!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۷ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
چه دوستای خوبی پیدا میشه، یکی واکسن جور میکنه، یکی ویلای لواسان میده... خدایا نصیب کن
Russian Federation
ناشناس
۲۳:۱۰ ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
به ما چه
۱۲۳۴