مجموعه تلویزیونی «گاندو ۲» که این شب‌ها از شبکه سه سیما پخش می‌شود، مانند فصل اول به یک پرونده امنیتی واقعی ورود پیدا کرده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مجموعه تلویزیونی «گاندو» سال گذشته و در فصل نخست خود به پرونده جیسون رضائیان جاسوس ایرانی - آمریکایی پرداخت که در پوشش خبرنگار در ایران به جاسوسی می‌پرداخت.

همچنین فصل دوم این سریال نیز در نوروز روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود و روایتی حول محور نفوذ و حضور افراد دو تابعیتی در وزارت خارجه و تیم مذاکرات هسته‌ای است.

در این سریال «شهرا قائدی» نقش یک جاسوس با نام موسی پور را ایفا می‌کند که با سیستم اطلاعاتی انگلیس (MI۶) ارتباط دارد. نام او در سریال موسی پور نام دارد که برگرفته از پرونده فردی به نام «محمدعلی شعبانی» است و سازندگان سریال تلاش کرده اند تا شباهت حداکثری در ظاهر این فرد را ایجاد کنند.

«گاندو ۲» به پرونده کدام جاسوس ورود کرده است؟

محمدعلی شعبانی، از مشاوران سابق محمدجواد ظریف و یکی از افراد دو تابعیتی تیم مذاکرات هسته‌ای است که البته رابطه اش با دولت به حضور در مرکز بررسی‌های استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و همکاری با حسن روحانی برمی‌گردد.

شعبانی در سوئیس متولد شده و حدود سال ۸۳ برای ادامه تحصیل به انگلیس رفت و در دانشگاه «سوآز» مدرک کارشناسی خود را دریافت کرد و پس از آن به تهران بازگشت.

شعبانی کارآموز سابق شورای ملی ایرانیان آمریکا یا نایاک در سال ۲۰۰۷ (۱۳۸۶) است. او همان سال به منطقه اشغالی اسرائیل سفر کرد و با نهاد‌ها و افراد بسیاری از جمله مئیر جاودانفر دیدار کرد. در نهایت سال ۹۰ به ایران برگشت و «برغم سفر به منطقه اشغالی اسرائیل و کار در نایاک» کارمند حسن روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت و سردبیر نشریه انگلیسی مرکز تحقیقات شد.

شعبانی بعدا تلاش زیادی برای فروش سرویس و خدمات و اطلاعات خود به موسسه واشنگتن یا WINEP برای خاور نزدیک کرده‌است. WINEP به صورت رسمی از نزدیکترین موسسات به لابی رژیم اشغالگر اسرائیل یا AIPAC است.

شعبانی در مذاکرات هسته‌ای نقش مسئول رسانه‌ای و اطلاع رسانی تیم مذاکرات را برعهده داشت و در زمان مذاکرات هسته‌ای نیز از برجام در رسانه‌های غربی دفاع می‌کرد.

به گفته جواد کریمی قدوسی، نماینده مشهد در مجلس، شعبانی در طول مذاکرات هسته‌ای جریان رسانه‌ای داخل و دیگر کشور‌ها را هماهنگ می‌کرده و هم اکنون فراری و ساکن انگلیس است.

مجموعه «گاندو ۲» که در ابتدای راه به موضوع انتقال روح الله زم به ایران پرداخت، در ادامه و قسمت‌های بعدی نیز به پرونده‌های دیگری می‌پردازد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۹ ۰۷ فروردين ۱۴۰۰
همه رو میگن جاسوس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۵۹ ۰۹ فروردين ۱۴۰۰
شمابراش یه اسم دیگه پیشنهادبده
جاسوس نیستن پس چی هستن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۹ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
شهید فخری زاده رو در تهران به اون شکل شهید کردند و این ترور نشاندهنده ضعف سیستم امنیتی بود. امیدواریم در رایطه با افراد نفوذی خودی که معمولا در رده های بالا هستند و باعث چنین خسارات معنوی به جامعه می شوند هم مستند و یا فیلم تهیه شود.
Iran (Islamic Republic of)
ر.ج
۲۲:۳۹ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
باسلام خدمت همه دست اندرکاران ساخت سریال گاندو۲وعوامل پخش. ضمن عرض تبریک سال نو خدمت همه شما خوبان. ازشماخواهش دارم پخش سریال راشبها به ساعت ۲۲ موکول کنید چون دیرازسرکار میایم خونه نمیتونیم ببینیم. عاجزانه تمناداریم درخواست مارابپذیرید.
Iran (Islamic Republic of)
روجا
۲۲:۳۱ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
سریال گاندو ،رسریال عالی ودتماشایی است که دست خائن ها و جایوسهارادا رو می کند خدا به سازندگان و بازیگران سریال ماند و خیر بدهد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۸ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
دولت بی تدبیررر...
Italy
ناشناس
۲۲:۲۰ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
ببین برجام چه بوده که یک جاسوس ازش حمایت می کرده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
باز هم فشار دولت بر صدا و سیما و باز هم سانسور سریال واقعگرایانه . چرا مسئولین دولت که ادعای تدبیر در کارهایشان را دارند و دولتشان را گل و بلبل نشان میدن از پخش سریال هایی مثل گاندو اینقدر وحشت زده میشن . چرا از حقیقت گریزان هستند ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۸ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
اعدام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۶ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
وقتی خودمون توانتخاب ریاست جمهوری چشم بسته وبه هوای دوتا کنسرت میریم به یکی رای میدیم که چنین آدمایی رو بیاره نباید دیگه اعتراض کنیم.رییس جمهور اولین مسئوا اجرایی کشوره که اختیارات فراوانی داره
Iran (Islamic Republic of)
سرهنگ
۲۱:۲۹ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
وقتی بعضیها به کسی رای میدهند که بتوانند موو زلفهاشان را بیرون بیندازند معلوم است کسی رای می آورد که کسانی را به همکاری خود انتخاب میکند تا بتواند برجام را علم کند تاکی نمیخواهید بفهمید که اکثر این اصلاح طللبان خاین هستند
Iran (Islamic Republic of)
زرندی
۲۱:۳۵ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
موافقم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۵ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
با سلام و خسته نباشید لطفا مثل سریال پایتخت ادامه داشته باشه واقعا سریال خوبی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۰ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
من معتقد به این هستم که در مجموعه دولت آدمهای جاسوس به وفور پیداخواهد شد زیرا اگر تاریخ را مطالعه کرده باشید متوجه صداهای جاسوسگونه از بدنه دولت خواهید بود. گاهی خود فرد متوجه اقدامات جاسوسی خودش نیست! پیشنهاد می کنم همه ایرانی ها کتاب خاطرات مستر همفر با کمتر از ۱۰۰ صفحه را مطالعه کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۶ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
جوجه روآخرپاییزمیشمارن تازه اول پاییزه .............‌اله برکت اله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۲ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
یا خدا!! یعنی جاسوس های بیشتری در راه است؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۱ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
من کار ندارم واقعی هست یا نه
کاری هم به جاسوس و اختلاس و برجام اینجور چیزا ندارم
کلا از این جور سریالا مثل گاندو و خانه امن خوشم میاد از تماشا کردن لذت میبرم (مثلا اونجا که رو نفتکش پرچم ایران بالا رفت یا دیالوگ انگلیسی ها که از ضعف و ترسشون از نیروی دریایی ایران حرف میزدن) ایول دستتون درد نکنه
معم اینکه من مخاطب خوشم بیاد که میاد خدا قوت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۳ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
یه فرم برای وام تو بانک بخواهیم پر کنیم چند صفحه مشخصات و ... پر میکنیم
چطور یه دو تابعیتی جاسوس به این راحتی به دستگاه دولت نفوذ کرده
خائن و جاسوس اصلی یکی از اعضای اصلی دولته
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۲۳:۳۶ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
چون دولتی بی بخار داریم
Iran (Islamic Republic of)
m
۱۹:۰۰ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
این خط و این نشان، ببینید چند سال دیگه چه خبرهایی در مورد افراد این دولت و سرکرده های مذاکرات هسته ای بیرون بیاد. بعد میگین این افراد که در موردشون فیلم ساختن به گرد پای اینها هم نمیرسیدند. فقط امیدوارم دوباره یکسری جلوی محاکمه اینها و افشای حقایق رو نگیرند.
۱۲۳۴
آخرین اخبار