در گزارش زیر طرز تهیه پوره اسفناج و سیب زمینی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت پوره اسفناج و سیب زمینی خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ (پخته) ۴ عدد
اسفناج پخته ۲ پیمانه
کره ۷۰ گرم
شیر، پودرکاری ۱/۲ فنجان
نمک و فلفل سیاه، پودرکاری ۱/۲ به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
۱. ابتدا سیب زمینی هارا در آب با کمی نمک میپزیم.
۲. اسفناج را در ماهیتابه‌ای جدا به صورت درسته ریخته و با کمی پودر سیر و فلفل و نمک میپزیم.
۳. وقتی ۲ ماده اصلی پخت در ظرفی گود ریخته و ۷۰ گرم کره را اضافه میکنیم به علاوه تمامی ادویه‌ها و نصف فنجان شیر سرد.
۴. حال با دستگاه غذا ساز یا گوشت کوب برقی به آرامی شروع به پوره کردن میکنیم.
۵. وقتی مواد نرم و پوره شد کافی است و غذای یا پیش غذا یا کنار غذای بی نظیر شما آماده است.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.