کشت جو در بیش از ۱۶۸ هزار اراضی کشاورزی

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به کشت جو در بیش از ۱۶۸ هزار اراضی کشاورزی گفت : کرمانشاه چهارمین تولیدکننده جو در کشور است.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، محمد سعید هوشیار مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : ۱۶۸ هزار و ۸۰۰ هکتار از مزارع استان کرمانشاه شامل ۱۲ هزار و ۵۷۸ هکتار آبی و ۱۵۶ هزار و ۲۳۲ هکتار دیم زیر کشت جو قرار دارد.

او با اشاره به زمان برداشت جو از مزارع استان کرمانشاه گفت : زمان برداشت جو از مزارع استان کرمانشاه از اواخر خرداد ماه آغاز تا اوایل تیر ماه خواهد داشت و استان کرمانشاه رتبه چهارم تولید این محصول را در کشور دارد.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: شهرستان کرمانشاه با ۸۴ هزار و ۳۲۸ هکتار کشت دیم و چهار هزار و ۵۳۵ هکتار کشت آبی بیشترین کشت جو را به خود اختصاص داده است.

هوشیار افزود: استان کرمانشاه به دلیل کوهستانی بودن و شرایط اقلیمی بیشترین سطح کشت گندم و جو را به صورت دیم دارند.

او با بیان اینکه استان کرمانشاه رتبه دوم تولید بذر در کشور را دارد، گفت: پارسال یک هزار و ۸۹۸ تن بذر آبی جو و چهار هزار و ۶۹۰ تن بذر جو دیم در استان کرمانشاه تولید شده است .

انتهای پیام/د

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر