
در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا؛ سهامداران در چنبره ابهام!
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک گوجهفرنگی با ذرت را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مـواد لازم برای ۲ نفر
ذرت تازه ۲ لیوان
گوجهفرنگی ۳ لیوان
جعفری خردشده ۱ لیوان
پیاز خردشده ۱ لیوان
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طـرز تـهـیـه
* ابتدا در یک ظرف بزرگ پیازهای خردشده و سیر را در روغن زیتون تفت دهید.
* گوجهفرنگیهای خردشده را به آن اضافه کنید و فقط به مدت ۵ دقیقه روی حرارت باقی بمانند.
* حالا ذرتها را اضافه کنید و بگذارید مواد ۳ دقیقه دیگر نیز بپزند.
* حالا غذا را از روی اجاق بردارید و جعفری خردشده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. غذای شما آماده خوردن است.
منبع: تبیان
انتهای پیام/