اتفاقی که برای سجاد غریبی افتاد، نشان داد که نه تنها هالک نیست، بلکه فیک بوده و نمی‌تواند جایگاهی در ورزش ایران داشته باشد.

نحوه رویارویی سجاد غریبی معروف به هالک ایرانی با مارتین فورد انگلیسی سر و صدای زیادی را طی چند روز گذشته در فضای مجازی ایجاد کرد. به طوری یکی از موضوعات روز شد و بسیاری از افراد به آن پرداختند، اما چرا این اتفاق به این شکل افتاد، موضوعی است که باید به آن پرداخته و حتی جلویش گرفته شود.

مبارزات آزاد داخل رینگ در سراسر جهان برگزار می‌شود و از ایران نیز ورزشکارانی هستند که در آن شرکت می‌کنند. غریبی هم یکی از افرادی است که در فضای مجازی طی دو سه سال گذشته مورد توجه قرار گرفته و برای مبارزه با ورزشکاران دیگر کشور‌ها به نوعی شاخ و شانه می‌کشد. او در جایی خطاب به فورد گفته بود: به بی‌احترامی به من و دلقک‌بازی‌های خود ادامه بده، اما قول می‌دهم تو را با برانکارد از روی رینگ بوکس بیرون ببرند. تو هیچ شانسی مقابل من نداری!

غریبی در فضای مجازی هم ویدیو‌ها و عکس‌های مختلفی را از نحوه تمرینات خود منتشر می‌کند و لقب هالک ایرانی را هم به خود داده، اما سوال اینجاست که چرا این افراد تا این حد مورد توجه قرار می‌گیرند، ولی در عمل چیزی برای عرضه نداشته و آنطور در میان بیگانگان مورد تحقیر قرار می‌گیرند و مانند طبل تو خالی هستند.

زمین خوردن اون در رویارویی با فورد واکنش‌های منفی زیادی قبل از رقابت اصلی این دو نفر داشت. بسیاری از کاربران فضای مجازی و مردم معتقدند بودند، نباید این مبارزه صورت بگیرد و به آن اهمیت داده شود. حتی بسیاری از ورزشکاران رزمی و پرورش اندام اعلام آمادگی کرده‌اند تا به جای غریبی در این رقابت مقابل فورد قرار بگیرند و از نام ایران دفاع کنند.

هالک ایرانی یا فِیک مجازی؟

استکی: ورزشکاران ما از شرایط به وجود ناراحت و دلخور هستند

علی استکی، سرمربی تیم ملی بوکس در واکنش به این اتفاق می‌گوید: این اتفاق به جامعه رزمی ما از جمله امیر علی اکبری برخورده است. حتی برخی ورزشکاران ما اعلام آمادگی کردند به جای غریبی در مبارزه فروردین ماه شرکت کنند.

او تاکید کرده: نباید مارتین فورد را بزرگ کنیم. ما ورزشکاران زیادی داریم. فکر می‌کنم یک ورزشکار ۶۰، ۷۰ کیلویی ما هم برای مبارزه با او کافی باشد.

هرچند خود غریبی در ویدیویی اعلام کرد که شرمنده مردم است و قرار نبوده برخوردی در این رویارویی وجود داشته باشد، اما این نوع رفتار‌ها و کری خوانی‌های بدون پشتوانه تنها باعث سرخوردگی دیگر ورزشکاران می‌شود و واکنش‌های منفی را در پیش دارد.

حتی برخی معتقدند افرادی مانند غریبی در فضای مجازی به دنبال جلب توجه و بالا بردن دنبال کننده‌های خود هستند و عکس‌هایی که منتشر می‌شود نمی‌تواند واقعیت داشته باشد.

هالک ایرانی یا فِیک مجازی؟

*الهامی: افرادی مانند غریبی هیچ پشتوانه‌ای ندارند و آبروی ورزش ایران را می‌برند

در همین زمینه مازیار الهامی، کاراته کا سابق و مبارزه کننده فعلی در ACA معتقد است: «صحبت کردن در مورد این نوع افراد تنها آن‌ها را بزرگ می‌کند. افرادی که نه تنها هیچ پشتوانه ورزشی ندارند و بلکه باعث رفتن آبروی ورزش ایران می‌شوند. او گفته بود ۱۸۸ سانتیمتر قد دارد، اما مشخص شد که ۱۷۵ سانتیمتر است. تصاویری هم که منتشر می‌کند، واقعی نیست. واقعا جای تاسف دارد که چنین فردی کل ایران را به مضحکه می‌گیرد.»

وی می‌گوید: «در همین فضای مجازی ببینید چقدر جوانان و نوجوانان این افراد را دنبال می‌کنند. آن‌ها هم به پشتوانه همین، اسپانسر‌های مختلف می‌گیرند؛ در صورتی که ما قهرمانان المپیک و جهان داریم که ۱۰، ۲۰ هزار نفر هم آن‌ها را نمی‌بینند. توصیه من به جوانان این است که در مورد این فراد تحقیق کنند و گول آن‌ها را نخورند. همه ورزشکاران ایرانی از شرایطی که به وجود آمده ناراحت هستند و باید جلوی این نوع افراد گرفته شود.»

منبع: فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مجید روشن زاده
۲۲:۱۳ ۱۷ مرداد ۱۴۰۱
پس چرا همه انفالو نمیکنن..اینجا ی چیزی میگید ولی فالو هم دارید...اگر میخواهید سجاد بشینه سر جاش و آبرو براتون مهمه انفالو کنید...#آنفالو_سجاد_غریبی
Iran (Islamic Republic of)
افلاتون
۲۳:۲۸ ۰۵ فروردين ۱۴۰۱
آرزوی موفقیت وپیروزی دراین مبارزه رابرای جناب سجادغریبی دارم .خداونددرپناه قدرت لایزال خودکمکش میکنه،انشالله
Iran (Islamic Republic of)
علی راد
۲۰:۰۳ ۲۷ اسفند ۱۴۰۰
بابا اینم جای روهیه دادنتونه بخدا با این حرفا اگه قبلا برنده میشد الان دیگه قطعا نمیتونه یکم بهش روهیه بدین به امید خدا ایشالا پیروز میشه
سجاد جان ایشالا برنده میشی برو به امید خدا♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Iran (Islamic Republic of)
Alp
۱۲:۳۱ ۲۳ اسفند ۱۴۰۰
سلام بر همگی، دوستان من اعتقادم اینه که قدرت به وزن و هیکل نیست ،هر چند اینها امتیاز حساب میشه ، اما قدرت در درجه اول به روح وجودی و شجاعت درونی یا قدرت درونی انسان بستگی داره ، البته این جمله من رو با حماقت اشتباه نگیرید، بعد به ضریب هوشی ، و در نهایت به تکنیک و قوای جسمی و نحوه استفاده از بدن بستگی داره ، و متأسفانه ورزشکار ما هنوز به درجه اول هم نرسیده ، انسانی که صادق نباشه روح آزادی نداره ، ایشان علاوه بر اینکه عکس تغییر میده متاسفانه اصرار بر درستی گفتار داره ، لطفا حداقل به شعور مردمت احترام بگذار و بزرگ فکر کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۵ ۱۸ اسفند ۱۴۰۰
اگه تو یکم آدم باشی می‌گیری.قرار نیس قضاوتش کنن ولی اتفاقی که افتادو فیلمش پخش شد خیلیارو سرافکنده کرد هرچند که نزدیک چند هزار نفر به دنبال کننده‌های غریبی اضافه کرد.یه ذره به فکر مردمم باشه بد نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۹ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
دوستان متوجه این باشید که این بدبخت احتمالا نوعی معلولیت داره که تجمع غیر عادی چربی در نقاطی از بدنش مثل کول و بازوها او را شبیه هیولا کرده...
من رفیقی داشتم ، سالها پیش...دقیقا بطور مادرزادی دارای بازوهای کلفت و سینه برآمده بود..وقتی لباس میپوشید شبیه قهرمانان بدنسازی بود..ولی بدون لباس باید او را می‌دیدید..کوه دنبه...هرگز در عمرش ورزش نکرد و همیشه عرق مینوشید...و یه سر مربا را هم نمی‌تونست باز کنه..!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۰ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
این که برای پول یا هر نیتی ایشون اینکارا کرده قبول ولی قبلش کسی نبود موضوع را بررسی کنه تا امروز که اینطوری شد نمی شد یعنی قبل اتفاق جلوشو بگیری یعنی قبل اعزام هر ورزشکاری یه سری مراحل هست که باید اون مراحل طی بشه این آقا کلا سرخود رفته قرار گذشته آخرش آبروریزی بشه خوب نبود نظارت بیشتر باعث این شده هرکسی باشه نظارت نباشه خیلی کارا می کنه
Germany
حسینی
۱۴:۱۴ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
شمارو به خدا کسی پیدا بشه جلو این خیکی چربی رو بگیره ،این بنام هالک ایران میره وسالها ملت ایران ومخصوصا قهرمانان بزرگ ما در کشتی ،وزنه برداری و...خجالت زده خواهند شد.
Iran (Islamic Republic of)
شاهین
۰۲:۴۴ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
آقای غریبی پفکی حالا شما یه چند صد تا هندونه بشکن وبعد از آن بیا با من پیر مرد پنجاه ساله مبارزه کن .اگه شکستم دادی بعد برو پدر فورد ترسناک را دربیار.
Iran (Islamic Republic of)
Reza
۰۱:۵۱ ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
چی شده الان یاد سجاد افتادن که آبروی ایران شده، اگه آبروتون بود این همه سال توی ایران بود ازش حمایت میکردین نه اینکه بعد از افتادن سجاد، یاد آبرو و عزت ایران بیوفتین.
Iran (Islamic Republic of)
سجاد
۱۳:۱۸ ۱۶ اسفند ۱۴۰۰
فقط خدا کنه با خونی شدن سرو صورتش ختم بخیر شه و یک وقت غش نکنه ابرومون رو ببره
دیگه نمیتونیم توی جامعه جهانی سر بلند کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۴۸ ۱۶ اسفند ۱۴۰۰
تاریخ مبارزه هم 13 فروردینه که بعدش بگن دروغ 13 بود!
جمع کنید باو
Germany
پرویز
۰۲:۰۷ ۱۶ اسفند ۱۴۰۰
مارتين فورد ، يا پانصد هزار يورو بعنوان بى احترامى به شخصيت هالك ايرانى نقدا می‌پردازى ( نقد ، نقد و سريع ) و يا من به اين موضوع به روش خودم رسيدگى ميكنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۱ ۱۵ اسفند ۱۴۰۰
بابا بندازید دور این هرکول مجازی رو
بجان خودم منو ببریدا
مارتین ضربه فنی کردم آبرو ایرانم حفظ میکنم
Iran (Islamic Republic of)
توجه
۱۹:۵۵ ۱۵ اسفند ۱۴۰۰
دوستان هرچی فیلم تا موقع مبارزه پخش بشه از قبل هماهنگ هستند حتی پشت صحنه هارو وقتی دیدم فهمیدم این فیلم پخش شده کاملا ساختگی هستس
آخرین اخبار