
در این بیانیه، وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه»، به ویژه مواد ۴ و ۵، اشخاصی از جمله جرج ویلیام کیسی فرمانده سابق ستاد مشترک آمریکا و فرمانده سابق نیروهای چندملیتی در عراق، جوزف وتل فرمانده سابق سنتکام، آستین اسکات میلر فرمانده سابق نیروهای آمریکایی در افغانستان، جو لیبرمن رئیس گروه اتحاد علیه ایران و رابرت توریسلی سناتور سابق و وکیل گروهک تروریستی منافقین را به دلیل اقدامات تروریستی، ترویج و حمایت از تروریسم و نیز نقض فاحش حقوق بشر، تحت تحریمهای مندرج در قانون فوق قرار داد.
طبق بیانیه دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران، اشخاص مذکور را به دلیل، سازماندهی، اِعمال و تشدید اقدامات زورمدارانه یک جانبه (تحریمهای جنایتکارانه) آمریکا علیه ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران به دلیل مانعت از دسترسی آنان به دارو، خدمات و تجهیزات پزشکی به ویژه در شرایط ناشی از بیماری کووید-۱۹ و نیز محروم نمودن آنان از حقوق بنیادین خود، زندگی میلیونها ایرانی، تامین مالی و حمایت از گروههای تروریستی و اقدامات تروریستی و همچنین حمایت از اقدامات سرکوبگرانه رژیم صهیونیستی در منطقه به ویژه علیه ملت فلسطین، در این فهرست قرار داده است.
پیشتر سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت خارجه روز ۳۰ دی ۹۹ از تحریم ۹ مقام ارشد فعلی و سابق ایالات متحده نیز از سوی ایران خبر داده بود
دونالد ترامپ، مایک پومپئو وزیر خارجه، مارک اسپر وزیر دفاع سابق، کریستوفر میلر سرپرست وزارت دفاع، استیون منوچین وزیر خزانهداری و جینا هسپل رئیس آژانس مرکزی اطلاعات (سیآیای) از مقامات آمریکایی هستند که، ایران آنها را تحریم کرد.
همچنین آذر پارسال، کاظم غریب آبادی معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر گفت: بیش از ۲۰ نفر از اشخاص حقیقی و حقوقی آمریکایی که ناقض حقوق بشر هستند در لیست تحریمی ایران قرار گرفتند.
مواظب غربگداها باشید میلیاردها دلار ارز خارجی درمنزل مخفی دارن نمی خواهند ارزش آنها کم شود در مسیر مذاکرات سنگ اندازی می کننددر مسیر فروش وصادرات نفت وگاز با پول ملی ایران مخالفت می کنند.
انجام بدهند سکوت میکنید چون به نظر
شما آنها ابرقدرت هستند و حرف زور
می زنند وقلدر بازی در می آورند شما
قبول دارید ،اما همینکه مسولین کشور
خواستند مقابله به مثل کنند جنجال به
پا می کنیدو مسخره می کنید ،مثل اینکه شما هم ایرانی هستید و در ایران زندگی می کنید ؟؟؟!!!
آخه آدم بفهم کسی کشور خودش هم
وطنهای خودش مسئولین مملکت
خودش را مسخره می کنه ،برای همین است که دشمنان ایران هر اقدامی
خواستند علیه ایران انجام می دهند
وطن خانه دوم تو هست ،واقعأ برات متاسفم فکر می کنی اگر به کشور
دیگری بروی بهت اجازه می دهند که
مسخره شون کنی ؟؟؟!!!!!
حالا این ک تاثیر کدومش بیشتره دیگه کار نداریم