رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل گفت: امسال تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام با اولویت توسعه اشتغال و طرح‌های اقتصادی تحول‌آفرین در دستور کار قرار گرفته است.

داود شایقی امسال با جذب منابع اعتباری سفر رئیس‌جمهور و منابع مالی ردیف‌های ملی و استانی شاهد تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در شهرستان‌های استان خواهیم بود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل در جلسه بررسی برنامه پیشرفت اردبیل گفت: در نشست با فرمانداران رویکرد‌های جدید با هدف تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مورد توجه قرار گرفته و سعی بر این است تا در سال جاری از طریق منابع ملی، استانی و سفر رئیس جمهور این طرح‌ها به سرانجام برسد.

شایقی با بیان اینکه سند توسعه شهرستان‌ها بسترساز تحول و توسعه خواهد بود گفت: در سند مذکور توسعه ۱۲شهرستان با ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مناطق مختلف استان مورد توجه قرار گرفته تا بر مبنای ظرفیت‌های هر منطقه، تولید، اشتغال آفرینی و سرانه درآمدی مردم افزایش یابد.

او می‌گوید: در مرکز استان با توجه به تمرکز جمعیت در کنار تکمیل پروژه‌های چهارخطه جاده اردبیل – سرچم، اردبیل – آستارا و اردبیل – مشگین‌شهر سعی بر این است تا از طریق فاینانس بانکی طرح‌های آب و فاضلاب اجرایی شده و طرح توسعه تصفیه‌خانه آب آشامیدنی اردبیل به سرانجام برسد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل ظرفیت ممتاز مرکز استان را در بخش کشاورزی و گردشگری و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی یادآور شد و گفت: راهی جز توسعه سرمایه گذاری در ابعاد مختلف با مشارکت بخش خصوصی وجود ندارد و سعی می‌شود تا از ظرفیت فراهم شده در افزایش اشتغال و سرانه درآمدی مردم استان استفاده شود.

شایقی می‌گوید: در سال جاری توزیع منابع با هدف رفع محرومیت‌ها از مناطق مختلف استان انجام خواهد شد و تلاش مدیران استانی بر این خواهد بود تا از ردیف‌های ملی بیشترین اعتبارات را جذب استان کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha