پاپی زاده ایچاد تنوع در اشتغال و درآمد عشایر را از اولویت کاری این سازمان اعلام کرد تا زندگی و معیشت عشایر تنها متکی بر دام و مرتع نباشد.

آقای عباس پاپی‌زاده، رئیس سازمان امور عشایر ایران در شورای مدیران سازمان گفت: ایجاد تنوع در اشتغال و درآمد عشایر در حوزه‌های صنایع دستی، گردشگری، گیاهان دارویی و زنجیره تولید گوشت قرمز در اولویت کاری سازمان قرار دارد و باید از سوی مدیران ستادی و استانی با جدیت پیگیری شود.

او با تاکید بر تسهیل‌گری و خوشه‌سازی برای اجرای موفق طرح‌های تنوع در اشتغال و درآمد عشایر، گفت: باید آموزش‌های لازم به مسؤولان میزها و سرخوشه‌های توسعه صنایع دستی، گردشگری، گیاهان دارویی و زنجیره تولید گوشت قرمز در استان‌ها داده شود.

پاپی‌زاده  بر تدوین برنامه هفتم در حوزه عشایر تاکید کرد و گفت: با توجه به احتمال ادامه خشکسالی در سال آینده، باید پیش‌بینی‌های لازم برای تأمین نهاده‌های دامی مورد نیاز عشایر اندیشیده شود و اتحادیه‌ها و تعاونی‌های عشایری تمهیدات لازم را برای توزیع علوفه مدت‌دار در بین عشایر انجام دهند.

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: دفتر امور تعاونی‌ها باید وظایف نظارتی خود را با دقت بر روی تشکل‌های عشایری انجام دهد و تعاونی‌های عشایری نیز باید همکاری لازم در این خصوص را با این دفتر داشته باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار