غذای تند در ابتلا به آلزایمر نقش دارد؟

نتیجه جدیدترین تحقیقات حاکی از این است که غذاهای حاوی مقادیر زیادی فلفل قرمز در ابتلا به زوال عقل نقش دارند.

براساس تحقیقات جدید، افرادی که بیش از ۵۰ گرم فلفل در روز مصرف می‌کنند، به میزان دو برابر کاهش حافظه و مشکلات فکری را تجربه خواهند کرد. کاهش حافظه برای افرادی که لاغر هستند و فلفل قرمز مصرف می‌کنند، بیشتر است.

این درحالی است که پیش از این، خبر‌ها حاکی از ارتباط غذا‌های تند با عمر طولانی، کاهش فشار خون و سایر فواید است.

 "زومین شی" محقق این تحقیق گفت: در مطالعات قبلی ما مشخص شد که مصرف فلفل قرمز برای وزن بدن و فشار خون مفید است با این حال، در این مطالعه، ما اثرات نامطلوبی بر شناخت در میان سالمندان پیدا کردیم.

این مطالعه شامل بیش از ۴۰۰۰ بزرگسال چینی بود که در طول ۱۵ سال تحت نظر قرار گرفتند.

غذا‌های تند شامل فلفل چیلی تازه و خشک بود و فلفل سیاه یا فلفل دلمه‌ای در این تحقیق بررسی نشد.

شی گفت: فلفل قرمز یکی از پرمصرف‌ترین ادویه‌ها در جهان به ویژه در آسیا در مقایسه با کشور‌های اروپایی است.

ماده فعال فلفل، کپسایسین است که در هنگام مصرف یا تماس با هر بافتی احساس سوزش ایجاد می‌کند. کپسایسین با کاهش وزن مرتبط است، زیرا تصور می‌شود که متابولیسم را تسریع می‌کند و کاهش چربی را افزایش می‌دهد.

برچسب ها: زوال عقل ، رژیم غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۳:۰۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
نمیدونم هر روز دراین فصای مجازی یک نفر یک چیز را تایید میکنه چند روز بعد میگویند خوب. نیست وبرعکس جالبه دوخبر. حتی مشابه هم نیستند مردم نمیدانند کی درست مبگه یکی میگه قهوه خوبه یکی میگه بده خدا داند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۳ ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
والا من خیلی هم فلفل قرمز مصرف می کنم خیلی هم ضریب هوشیم بالا رفته و ریاضیات رو خیلی خوب و بهتر از سن زیر پنجاه درک می کنم
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۶:۰۵ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲
همه خانواده ما غذاهای خیلی تند میخوریم و خدا را شکر تا الان هیچ آلزایمری نداشتیم .پدر بزرگم 120 سال عمر کرد .در ضمن به محققین این مقاله توصیه میکنم یک سر بزنن هند و بنگلادش و اونجا هم بررسی کنن شاید چیزی یاد گرفتن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۷ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲
بسیاری از تحقیقات نشان می دهد که کاپسایسین موجود در فلفل باعث کاهش ابتلا به انواع سرطان می شود اما باعث کاهش حافظه افراد بصورت گذرا و کوتاه مدت بعد از مصرف فلفل می گردد و اصلا باعث کاهش حافظه در دراز مدت نمی گردد و اصولا بحث و مکانیسم آلزایمر جدا از بحث کاهش حافظه بصورت گذرا با مصرف فلفل می باشد. اتفاقا بر عکس به علت خاصیت ضد التهابی مواد موجود در فلفل در دراز مدت ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد.
Iran (Islamic Republic of)
غفار
۱۵:۱۵ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲
این تحقیقات به دردعمشون میخوره