دام برای قربانی ماه محرم از مراکز تحت نظارت دامپزشکی استان سمنان خریداری شود

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: شهروندان و خیران برای تهیه دام زنده به منظور قربانی در ماه محرم به میادین عرضه دام و مراکز تحت نظارت دامپزشکی مراجعه کنند.

حسینی  ابراز کرد: شهروندان تا جای ممکن از ذبح دام در معابر عمومی و تکایا خودداری کنند و ذبح دام تا جای ممکن، در کشتارگاه و یا مکان‌های تعیین شده به وسیله شهرداری که دارای حداقل امکانات بهداشتی است، انجام شود، تا از هرگونه عواقب و تبعات بهداشتی ناشی از کشتار دام در شرایط غیربهداشتی جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه دامداران، چوب‌داران، کارکنان دامپزشکی، دامپزشکان و سلاخ ها، بیش از دیگران در خطر احتمال ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو قرار دارند و باید بیش از پیش مراقب باشند، بیماری ویروسی تب کریمه کنگو دارای مشخصه ظاهری در گوشت نیست و تنها راه اطمینان از مصرف گوشت، استفاده بعد از ۲۴ ساعت نگهداری در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان خاطرنشان کرد: دام در کشتارگاه‌ها با نظارت دامپزشکی ذبح و بعد از ۲۴ ساعت نگهداری در سردخانه کشتارگاه ها، در بازار عرضه می‌شود و شهروندان با خرید گوشت از مراکز معتبر عرضه گوشت از ابتلا به بیماری مصون می مانند.

وی اظهار کرد: ۳۴ گروه دامپزشکی استان سمنان در قالب ۱۸ گروه ثابت و ۱۶ گروه سیار بر ذبح بهداشتی و شرعی، کنترل دام و لاشه و نحوه نگهداری آن، در ماه محرم نظارت دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.