پلمب ۱۱۰مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در لرستان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به ۲۶ هزار و ۸۵۸ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان بهداشت محیط استان در طرح سلامت نوروزی گفت: بازرسی‌های انجام شده منجر به پلمب ۱۱۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شد.

مریم کوشکی امروز صبح در جلسه با کارشناسان بهداشت و محیط با اشاره به اجرای برنامه سلامت نوروزی و ماه رمضان اظهار کرد: از ۱۵ اسفند سال ۱۴۰۲ تا ۴ فروردین ۱۴۰۳، با برنامه ریزی صورت گرفته توسط گروه مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه ۲۶ هزار و ۸۵۸ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی صورت گرفته است.
وی افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی دارای تخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضائی ۶۳۵ مورد بوده و ۱۰۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی دارای تخلف  بهداشتی، پلمب شدند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه، مقدار مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمع آوری و معدوم شده ۲۱ هزار و ۶۰۴ کیلوگرم بوده است، گفت:
در راستای سنجش عوامل محیطی موثر بر سلامت با استفاده از تجهیزات پرتابل ۳۴ هزار و ۴۶۹ مورد بازرسی انجام شده است.
کوشکی تعداد نمونه برداری از مواد غذایی سطح عرضه و ارسال به آزمایشگاه ۲۵۶ مورد اعلام کرد و اظهار داشت: در زمینه رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه تخلفات بهداشتی ۴۱۴ مورد بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شده است.
🔸وی خاطرنشان کرد: تعداد کلرسنجی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی ۳۰ هزار و ۲۸۴ مورد بوده
و هزار و ۲۷۴ مورد نیز نمونه برداری میکروبی و شیمیایی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی صورت گرفته است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه فعالیت و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط در استان به صورت مستمر تا پایان طرح ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و شکایات مردمی در این راستا، شماره ۱۹۰ پاسخگوی همشهریان گرامی خواهد بود.

برچسب ها: پلمب ، نظارت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.