همزمان با کاهش دما و پیش‌بینی بارش برف در لرستان، نیرو‌های راهداری با اعزام ماشین‌آلات برفروبی و نمک‌پاشی، تلاش می‌کنند تا از بروز مشکلات جدی برای مسافران در محور بروجرد-اراک و گردنه هیراب جلوگیری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضوان پاک منش - بر اساس گزارش‌های اولیه، بارش برف در حال حاضر در گردنه هیراب شدت بیشتری دارد و لغزندگی جاده در این محور افزایش یافته است. رانندگان با احتیاط و سرعت پایین حرکت کنند و از سبقت گرفتن با خودرو‌های دیگر خودداری کنند.

مسئولان راهداری لرستان از مسافران خواسته‌اند تا قبل از سفر، حتماً وضعیت جاده‌ها را جویا شوند و در صورت لزوم از سفر خودداری کنند. همچنین، توصیه شده است که خودرو‌ها مجهز به زنجیر چرخ باشند و در صورت بارش شدید برف، در محل‌های امن توقف کنند.

این عملیات برفروبی و نمک‌پاشی همچنان ادامه دارد و نیرو‌های راهداری در تلاش هستند تا تردد در این محور‌ها را به حالت عادی بازگردانند.

برچسب ها: بارش برف ، لرستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha