رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان گفت: همزمان با راه اندازی سامانه یکپارچه سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور دست مافیا و پدرخوانده‌ها از نظام مهندسی کشور کوتاه شد.

حمزه شکیب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی بیش از ۶۲۰ هزار عضو دارد گفت: در مرکز استان‌ها سازمان نظام مهندسی مستقر است و به صورت شبکه‌ای فعالیت می‌کند. سازمان نظام مهندسی در حوزه برق، مکانیک ، گاز و... فعالیت دارد.

وی افزود: از سال ۷۴ که سازمان نظام مهندسی فعالیت خود را شروع کرد  عملکرد متفاوتی را در پیش گرفت. با توجه به وقوع چندین زلزله در سال‌های اخیر باید نظارت و قوانین نظام مهندسی در این بخش متفاوت باشد تا شاهد کاهش آثار زلزله در واحدهای مسکونی باشیم. سازمان نظام مهندسی اقداماتی از جمله طراحی، نظارت و ... را انجام می‌دهد.

وی از راه‌اندازی‌ سامانه جامع یکپارچه توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور خبر داد و گفت:  طراحی این سامانه از سال ۱۴۰۲ انجام شد و ساختار این سامانه به این شیوه است که از چندین سامانه عضویت،  خدمات و رفاهی ، ژئوتکنیک و... تشکیل شده است .

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور بیان کرد:  با راه اندازی  سامانه جامع یکپارچه تمامی سامانه‌های استان‌ها غیر فعال شده و تمامی اعضای نظام مهندسی ملزم به ثبت نام در این سامانه هستند .

وی  بیان کرد: از ۱۵ تیر ماه با راه اندازی این سامانه  بساط پدرخوانده ها که سال ها در زیر مجموعه های نظام مهندسی نفوذ کرده بودند و اقدام به تعیین هیئت مدیره های نظام مهندسی می کردند برچیده شد. همچنین با شکل‌گیری این سامانه منافع مالی که میلیارد ها تومان پدرخوانده ها داشتند را  جمع کردیم .

او گفت: ۸۰ درصد از میزان کارهای نظام مهندسی از جمله نظارت ها  به ویژه در استان تهران تنها به ۳درصد از افراد می‌رسید که‌ با راه اندازی این سامانه تمامی اقدامات از جمله امضا فروشی و فعالیت های صوری برچیده شد.

شکیب بیان کرد: سازمان نظام مهندسی  ۶۰۰ هزار عضو دارد که از این تعداد  تنها ۳۵۰ هزار نفر پروانه داشتند اما ارجاع کار تنها به تعداد محدودی از افراد می رسید.

وی  توضیح داد:  در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران شاهد آن هستیم که ۹ نفر از  ۲۵ نفر اعضای هئیت مدیره در جلسات نظام مهندسی حضور پیدا نمی‌کنند و مخالف راه اندازی این سامانه هستند که همین امر باعث شده که سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران به آستانه تعطیلی کشانده است. 

او اظهار کرد: پیش از این پدرخوانده ها در دوره های مختلف یک تا سه نفر را وارد اعضای هیئت مدیره نظام مهندسی ساختمان ها می‌کردند و همین موضوع خود باعث ایجاد فسادهای زیادی در نظام مهندسی ساختمان های کشور شده است.

 شکیب بیان کرد: پدرخوانده ها برای من به عنوان رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور تا به امروز چندین پرونده سازی کرده‌اند و متاسفانه در این زمینه دستگاه های نظارتی از جمله وزارت راه و شهرسازی هم ورود نکرده است.

او بیان کرد: تا پایان شهریور ماه تمامی مافیای سازمان نظام مهندسی  در سراسر کشور برچیده خواهند شد و اجازه فعالیت به این افراد نخواهیم داد.

وی در خصوص بیمه مهندسان ساختمان افزود:  بعد از سه دهه و پس از رفت و آمدهای چندین باره در مجلس و دریافت مجوز از شورای نگهبان موفق به تصویب بیمه مهندسان شدیم و در برنامه هفتم هم این موضوع مورد تصویب قرار گرفته است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در خصوص حق الزحمه‌ها و تعرفه های جدید نظام مهندسی گفت: تعرفه های جدید را به وزارت راه و شهرسازی پیشنهاد داده‌ایم لذا تعرفه ها براساس نفر ساعت تعیین شده است.

او گفت: به سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور پیشنهاد افزایش ۳۵ درصدی تعرفه های نظام مهندسی ساختمان را داده ایم که خوشبختانه مورد قبول واقع شده است.

وی بیان کرد: بیست وهفتمین اجلاس هیئت عمومی ساختمان نظام مهندسی ساختمان کشور در ۱۳ و۱۴ تیرماه در تهران برگزار می شود.

خبرنگار: محبوبه کباری 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۷ ۰۹ بهمن ۱۴۰۳
بیمه مهندسان ناظر
یک قدم به سمت اجرای بیمه تامین اجتماعی مهندسان
نامه سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان به روُسای نظام مهندسی
موضوع :اعلام آمار اعضای دارای پروانه اشتغال متقاضی استفاده از بیمه تامین اجتماعی مهندس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۳ ۰۴ بهمن ۱۴۰۳
به تاريخ سوم بهمن ماه يك كار نظارت بالاي ٤ هزار متر به شركت باربدبرج كيان در سامانه ارجاع نظارت اهدا شد !

امتياز شركت : ١١١٠٣.٩٤

دوستان !
امكانش هست كه اسامي مديرعامل و هيئت مديره اين شركتها معلوم بشه ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۵ ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
سامانه یکپارچه به اشخاص حقوقی رسید. باید مشخص شود که یک مهندس ، عضو و سهامدار چند شرکت حقوقی است ، با استعلام آنلاین از اداره ثبت شرکت ها می‌توان تعداد سهام اعضا و زمان عضویت و زمان لغو عضویت از شرکت را فهمید .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۲ ۲۳ دی ۱۴۰۳
آرزوی دلالان و رانتخواران و دفاتر طراحی و کارمندان نظام مهندسی فقط حذف ارجاع نظارت می‌باشد تنها موردی که با ایجاد سامانه ارجاع از دست این زالو صفتان خارج شده نظارت است و طراحی و مجری کلا در دست اینها بوده و اجازه نمیدهند بقیه مهندسان کار با قیمت مناسب بگیرند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۴ ۰۲ بهمن ۱۴۰۳
برخی کارمندان نظام مهندسی اراک مثل مدیر اجرایی سازمان و مدیر بخش آی تی ، برخی پروژه های ارجاع شده به کارمندان و هیات مدیره نظام مهندسی را از روی سامانه ارجاع پاک می‌کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۷ ۰۲ بهمن ۱۴۰۳
باید تعداد پروژه های ارجاع شده و نام ناظرین و طراحان پروژه ها به طور واضح و شفاف برای عموم اعلام گردد و سطح دسترسی به سامانه ارجاع در اختیار سازمان بازرسی کل کشور و دادگستری و دادستانی قرار گیرد تا امکان دستکاری کردن سامانه توسط کارمندان نظام مهندسی ، وجود نداشته باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۶ ۱۴ اسفند ۱۴۰۳
با ایجاد سامانه ارجاع کار مجریان و طراحان و آزمایشگاه های خاک و بتن و جوش توسط نظام مهندسی می‌توان دلالان و کارچاق کن ها را حذف کرد و شرکت های صوری را برچید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۲ ۲۲ دی ۱۴۰۳
لطفا سیستمو به سامانه گذرنامه وصل کنید برای خارج نشینا عدم حضور بزنید. طرف قبرس زندگی می‌کند ولی پروانش تو شرکته نظارت حقوقی هست.این چه وضعشه آخه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۳ ۲۰ دی ۱۴۰۳
لطفا افزایش تعرفه های نظام مهندسی در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۷ ۱۷ دی ۱۴۰۳
هدف از دولت الکترونیک این است که آدمیزاد ،اطلاعاتی به سامانه ندهد بلکه سامانه ها خودشان بهم اطلاعات دهند. چون آدمیزاد است و هزار داستان.

-اگر بخواهیم جعل رخ ندهد ،بخواهیم رشوه تبادل نشود ، بخواهیم رانت رخ ندهد ، بخواهیم تعارض منافع را اجرایی کنیم ،بخواهیم شفافیت مالی داشته باشیم ،بخواهیم امضا طلایی نداشته باشیم،باید سامانه ها بهم اطلاعات دهند نه اینکه آدمیزاد(چه کاربر چه کارمند چه مدیر)اطلاعات وارد کند.
-بند ث ماده۴۶ قانون برنامه ششم توسعه به موضوع اتصال انلاین سامانه ها و عدم ورود اطلاعات توسط انسان تاکید دارد.چون آدمیزاد باگرفتن سکه ، باغ ،زمین و... دستش ممکنه خطا برود و اطلاعات مفسده آمیز به سامانه دهد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۵ ۱۰ دی ۱۴۰۳
دوره های آموزشی شورای مرکزی و دفتر مقررات ملی ساختمان از طریق این سامانه برگزار شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۷ ۰۹ دی ۱۴۰۳
در سامانه یکپارچه باید کارکرد نظارت مهندسان بر اساس ۴ برگی نظام مهندسی بارگذاری شود و قابل روئیت برای همگان باشد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۴ ۱۰ دی ۱۴۰۳
با استعلام از شهرداری می‌توان فهمید کدام مهندسان ناظر و مجری نظام مهندسی ؛ در کجا و با چه متراژی کار نظارت یا اجرای ساختمان گرفتند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۹ ۱۰ دی ۱۴۰۳
از طریق سامانه یکپارچه و با استعلام از شهرداری ها می‌توان فهمید کدام کارمندان نظام مهندسی استان ها ، کار نظارت گرفتند و چند هزار متر مربع کار گرفتند که این خلاف بخشنامه منع تعارض منافع است و باید کارمندان متخلف نظام به شورای انتظامی نظام مهندسی معرفی شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۳ ۱۶ دی ۱۴۰۳
مدیر اجرایی فاسد نظام مهندسی اراک چون خودش کار نظارت ساختمان می‌گیرد( بر خلاف قانون منع تعارض منافع و بر خلاف نظام نامه اداری استخدامی نظام مهندسی) و نمی خواهد فساد خودش و سایر کارمندان نظام مهندسی برملا شود لذا از اعلام کارکرد دقیق مهندسان به اداره راه و شهرسازی خودداری می‌کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۶ ۱۶ دی ۱۴۰۳
دادستانی و سازمان بازرسی کل کشور باید بتوانند به سامانه ارجاع نظارت دسترسی داشته و کارکرد مهندسان را به طور واضح مشاهده کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۴ ۱۳ آذر ۱۴۰۳
سامانه نمایش بر خط ثبت و کسر ظرفیت اعضای(حقیقی - حقوقی) سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ها ایجاد شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۷ ۲۹ آبان ۱۴۰۳
در سامانه یکپارچه باید کارمندان نظام مهندسی از سایر مهندسین تفکیک شده و نوع فعالیت آنها ( نظارت یا اجرا یا طراحی ) مشخص شده و میزان کارکرد سالانه آنها برای عموم قابل روئیت باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۶ ۲۳ دی ۱۴۰۳
برخی نظام مهندسی استان ها میگویند چون تا به این لحظه مصادیق تعارض منافع به طور شفاف اعلام نشده است نمیتوانیم کارتابل کارمندان و پرسنل اداری سازمان که دارای پروانه اشتغال هستند را مسدود کنیم ولی این اشتباه است چون هرگونه استفاده از امتیاز پروانه اشتغال برای کارمندان نظام مهندسی مصداق تعارض منافع است .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۶ ۲۰ آبان ۱۴۰۳
در سامانه یکپارچه نظام مهندسی باید شغل دولتی مهندسان از سازمان امور استخدامی کشور ، استعلام شود تا مشخص شود مثلا مدیر نمایندگی نظام مهندسی در شهرستان شازند ، کارمند نیروگاه حرارتی شازند هست و این خلاف قانون منع تعارض منافع هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۰ ۱۶ دی ۱۴۰۳
خلاف نظام نامه اداری استخدامی تشکیلاتی نظام مهندسی ساختمان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۹ ۱۶ آبان ۱۴۰۳
در این سامانه هوشمند پس از اتمام مدت قرارداد ناظرین و مجریان باید به طور اتوماتیک دستور توقف کار به شهرداری داده شود و تمدید قرارداد نظارت به شکل اینترنتی انجام شود . بدون نیاز به مراجعه به نظام مهندسی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۵ ۲۹ آبان ۱۴۰۳
حق الزحمه ناظرین بابت تمدید قرارداد نظارت به شکل اینترنتی توسط سامانه یکپارچه از مالک ساختمان دریافت و به حساب ناظرین واریز شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۶ ۰۵ آبان ۱۴۰۳
کارمندان پروانه دار سازمان نظام مهندسی استان ها و مسئول دفاتر نمایندگی نظام مهندسی شهرستان ها در سامانه یکپارچه نظارت از سایر مهندسان تفکیک شوند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۷ ۲۳ دی ۱۴۰۳
شجاعت دکتر حناچی برای ورود به موضوع تعارض منافع تحسین برانگیزه بسیاری از کاندیداها برای اینکه رای کارمندان نظام مهندسی رو از دست ندن سمت تعارض منافع نمیرن و تو صحبت هاشون اسمی نمیارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۳ ۱۸ مهر ۱۴۰۳
حضور و غیاب مهندسانی که عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت های خدمات آزمایشگاهی خاک و بتن نظام مهندسی هستند ، توسط اداره راه و شهرسازی و شهرداری و نظام مهندسی انجام شود ( حداقل ۸ ساعت حضور روزانه در محل ازمایشگاه )
۱۲۳۴
آخرین اخبار