مدیر ارتباطات و امور بین الملل سایپا گفت که این گروه خودروسازی با قدرت و برنامه ریزی تولید را ادامه می‌دهد و به زودی تمامی خودرو‌های تعهد شده تحویل مشتریان می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - رضا حسینی مدیر ارتباطات و امور بین الملل گروه خودروسازی سایپا ضمن عذرخواهی از مشتریان بابت تاخیر در تحویل برخی از خودرو‌ها گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته در‌چند هفته آینده تمامی خودرو‌ها به مشتریان تحویل خواهند شد.

وی ادامه داد: برخی از آمار‌های منتشر شده در فضای مجازی با واقعیت فاصله دارد و گروه خودروسازی از ابتدای امسال حدود ۳۰ هزار دستگاه خودرو تولید و فاکتور کرده است و هیچ مشکلی بابت عرضه خودرو از سوی این گروه خودروسازی وجود ندارد.

مدیر ارتباطات و امور بین الملل گروه خودروسازی با اشاره به اخذ مجوز‌های لازم برای ادامه تولید در شرکت بن رو گفت: با همراهی و درایت مسئولین مربوطه و اخذ مجوز‌های لازم از فردا شرکت «بن رو» به مدار تولید برمیگردد و با اضافه شدن تولید در این شرکت، تولید گروه به مرز ۱۹۰۰ تا ۲ هزار دستگاه در روز می‌رسد.

وی تاکید کرد: گروه خودروسازی امسال هم با قدرت و برنامه ریزی دقیق به تولید طبق برنامه اعلامی ادامه می‌دهد.

منبع: سایپانیوز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
هادی
۰۱:۴۷ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
بازم دروغ. فروش فوری ثبت نام کردم. . سه ماهه خبری نیس. ایرانخودر سر موقع تحویل میده
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۱:۵۹ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
واقعا خیلی تاخیر داره من الان 80روز توی تاخیره
آخرین اخبار