رئیس اتاق اصناف مرکز فارس از حضور اتحادیه‌های صنفی شهرستان شیراز در چایخانه حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) با هدف خدمت به زائران سومین حرم اهل بیت (ع) خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - حجت جوانمردی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما، از حضور اتحادیه‌های صنفی شهرستان شیراز در چایخانه حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) با هدف خدمت به زائران سومین حرم اهل بیت (ع) خبر داد و گفت: چایخانه حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در صحن حضرت معصومه (س) افتتاح شده است.

او فزود: این چایخانه به‌منظور پذیرایی از زائران در فضایی ساده و معنوی راه‌اندازی شده و گامی دیگر در خدمت‌رسانی به عاشقان اهل‌بیت (ع) به شمار می‌رود.

رئیس اتاق اصناف مرکز فارس ادامه داد: اصناف نیز به سهم خود همچون سایر ارگان‌ها و دستگاه‌ها در چایخانه حضرتی حرم مطهر حضور داشته و در راه‌اندازی آن حضور فعال یافته‌اند و سه شنبه هر هفته، اتحادیه‌های صنفی شهرستان شیراز با هماهنگی اتاق اصناف مرکز استان فارس و ستاد مردمی امین ولایت و طبق جدول زمان بندی به خدمت رسانی به زائران حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) می‌پردازند.

به گفته جوانمردی، اتحادیه‌های صنفی شهرستان شیراز، همانطور که در فعالیت‌های عام المنفعه همچون کمک به نیازمندان، توزیع بسته‌های معیشتی و ... همواره مشارکت فعال دارند، از حضور در چایخانه حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) به عنوان توفیقی برای خدمت به زائران اهل بیت (ع) و حرم مطهر احمدی و محمدی (ع) و به عنوان یکی از رسالت‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی خود، استقبال مطلوبی به عمل آورده‌اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.