تحلیلگر ارشد مسائل منطقه‌ای گفت: رژیم صهیونیستی در اجرای طرح شش‌مرحله‌ای خود علیه ایران با شکست سنگینی مواجه شد.این طرح که ارتش اسرائیل ۴۰ سال برای آن برنامه‌ریزی کرده بود، در تمام مراحل با مقاومت هوشمندانه ایران خنثی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان -  دکتر سید مصطفی خوش‌چشم،تحلیلگر ارشد مسائل منطقه‌ای  در نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی قم با توصیف جنگ ۱۲ روزه به عنوان یک "جنگ ترکیبی تمام‌عیار"، مراحل شش‌گانه طرح اسرائیل را نابودی توان هسته‌ای ایران، تضعیف قدرت نظامی به‌ویژه صنایع موشکی، ایجاد اغتشاشات داخلی، ورود گروه‌های تروریستی از مرزها، تجزیه کشور یا ایجاد درگیری در پنج نقطه و نابودی کامل زیرساخت‌های نظامی و هسته‌ای عنوان کرد.

وی در ادامه به دلایل ناکامی این طرح اشاره کرد و گفت: به دلیل آمادگی اطلاعاتی نیروهای امنیتی، ورود تروریست‌ها به داخل کشور خنثی شد. همچنین تلاش برای ایجاد اغتشاشات در تهران، با واکنش مردم و حمایت از امنیت ملی کشور، به نتیجه نرسید. دکتر خوش‌چشم خاطرنشان کرد که پیشرفت‌های علمی و فناوری داخلی، از جمله مقاوم‌سازی تأسیسات زیرزمینی، طرح‌های دشمن را بی‌اثر کرده است.

این تحلیلگر با تأکید بر تحول راهبردی ایران از "دفاع صرف" به "بازدارندگی فعال"، افزود: در جنگ ۱۲ روزه، شاهد هم‌افزایی عملیاتی در حوزه‌های موشکی، اطلاعاتی و سایبری بودیم که با ضربات دقیق به اهداف راهبردی مانند پارک‌های علم و فناوری و تأسیسات نظامی اسرائیل، بازی را به نفع ایران تغییر داد.

در پایان، وی بر اهمیت جهاد تبیین و نقش حیاتی نخبگان دانشگاهی در روایت‌سازی مبتنی بر حقیقت و حفظ وحدت ملی تأکید کرد و از جامعه پزشکی خواست تا در ارتقای توان بازدارندگی کشور نقش خود را ایفا کنند.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.