رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی گفت: باند تبهکار صهیونیسم طراحی جنگ را از مدت ها پیش با بهره گیری از فضای سایبر و هوش مصنوعی تدارک دیده بود که ضرورت هوشیاری ما را در ادامه مسیر می طلبد.

 باشگاه خبرنگاران جوان -حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی نهاوندی در نشست مشترک با رئیس و اعضای پژوهشگاه ملی فضای مجازی در قم اظهار کرد: یکی از کارهای مشترک  مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و پژوهشگاه فضای مجازی، تقویت و همکاری در میز تخصصی فضای مجازی و قانونگذاری است و در قالب این میز تخصصی، ظرفیت‌ها و ادبیات مساله محور حوزوی  استخراج و برای تصمیم گیری و سیاستگذاری تقنینی ارائه خواهد کرد.

وی افزود: جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، فرصتی است که نقاط قوت و ضعف‌ها را شناسایی و کاستی‌ها را بویژه در حوزه فضای مجازی برطرف کنیم.

وی با اشاره به اینکه جنگ 12 روزه یک حرکت افق مند تمدنی و شروع جدیدی از  قطب بندی‌های بین المللی خواهد بود، گفت: در این قطب بندی، پیشران‌های  تکنولوژی‌های جدید، فضای مجازی و هوش مصنوعی در حکمرانی پیش رو تاثیرگذار خواهند بود و این حکمرانی نیازمند تنظیم چارچوب‌ها و ضوابط قانونی و فقهی است.

نهاوندی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه نباید فضای مجازی رها باشد، بیان کرد: اگر فضای مجازی سامان پیدا نکند، پیامدهای آن خود را در عرصه‌های مختلف شناختی و حتی زیرساختی نشان خواهد داد.

وی گفت: قوانین و مقررات مربوط به فضای مجازی باید در یک افق و منظومه، توسط قانونگذار مورد توجه قرار گیرد.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی از همکاری مشترک در میزتخصصی فضای مجازی و قانونگذاری به همت این مرکز خبر داد و تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های خوب پژوهشگاه فضای مجازی، مرکز تحقیقات اسلامی مجلس میز تخصصی فضای مجازی را با همکاری این پژوهشگاه تقویت کند.

حجت‌الاسلام میثم غلامی رئیس پژوهشگاه فضای مجازی نیز برای هر گونه همکاری با مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و استفاده از ظرفیت های این مرکز اعلام آمادگی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین نهاوندی رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی وحجت‌الاسلام میثم غلامی رئیس پژوهشگاه فضای مجازی وابسته به مرکز ملی فضای مجازی با هدف توسعه همکاری و تحقق اهداف مشترک در امور پژوهشی و آموزشی تفاهم‌نامه امضا کردند.  

مشارکت در تهیه پیش‌نویس طرح‌ها و لوایح و نقد ارزیابی قوانین و آیین‌نامه‌ها، تشکیل کارگروه های مشترک تخصصی براساس چالش های فقهی ـ حقوقی کشور، انجام مطالعات نیازسنجی، آسیب‌شناسی و ارزیابی با هدف تطبیق قوانین مصوب مجلس با دستورها و احکام فقهی و حقوقی، برگزاری نشست‌های علمی، کرسی‌های نظریه پردازی، کارگاه‌های آموزشی، تهیه منشورات علمی و... از مفاد این تفاهم نامه می باشد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.