هواپیمایی ایر کانادا اعلام کرد که تمام عملیات خود را با شروع اعتصاب ۱۰ هزار نفر از مهمانداران خود به حالت تعلیق درآورده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - ایر کانادا روز شنبه اعلام کرد که تمام عملیات ایر کانادا و ایر کانادا روژ را با شروع اعتصاب ۱۰، ۰۰۰ نفر از مهمانداران خود به حالت تعلیق درآورده است.

اتحادیه کارکنان عمومی کانادا (CUPE)، که نماینده مهمانداران پرواز است، پیش از این به ایر کانادا ۷۲ ساعت قبل اخطار اعتصاب داده بود.

این شرکت هواپیمایی از آن زمان به تدریج برنامه خود را که تقریباً ۷۰۰ پرواز روزانه است، کاهش داده است تا اختلال نیروی کار ناشی از اخطار اعتصاب CUPE را مدیریت کند، در حالی که با جدیت برای دستیابی به یک توافق جمعی جدید و مذاکره شده و جلوگیری از اختلال بیشتر نیروی کار تلاش می‌کند.

این شرکت هواپیمایی در بیانیه‌ای اظهار داشت: "هر روز که اعتصاب ادامه داشته باشد، تقریباً ۱۳۰ هزار مشتری تحت تأثیر قرار خواهند گرفت. "

اعتصاب از ساعت ۱۲:۵۸ بامداد به وقت شرق آمریکا آغاز شده است.

منبع: ان بی سی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار