شرکت کنندگان در اجتماع صحن امامزاده موسی مبرقع علیه السلام خیابان آذر اقدامات تروریست‌های مسلح را محکوم و بر لزوم برخورد قاطع مسئولان امنیتی و قضایی با اغتشاشگران تاکید کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان - مردم انقلابی خیابان آذر قم در محکومیت اقدامات مسلح تروریستی و اغتشاشات اخیر در امامزاده موسی مبرقع علیه السلام تجمع کردند.

 شرکت کنندگان در اجتماع صحن امامزاده موسی مبرقع علیه السلام خیابان آذر با شعار‌های مرگ برآمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر فتنه گر، اقدامات تروریستی چند روز اخیر تروریست‌های مسلح را محکوم و برخورد قاطع مسئولان امنیتی و قضایی با اغتشاشگران تاکید کردند.

کاروان خودرویی و موتوری هم در محکومیت اغتشاشات تروریست‌های مسلح و مزین به پرچم‌های ایران اسلامی در حرکتی نمادین مسیر بلوار پیامبر اعظم از حرم مطهر تا جمکران را پیمودند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha