حبیب الله علیلو رئیس جهاد کشاورزی خوی گفت: در سال زراعی ۱۴۰۴، ۱۶۳ هزار تن چغندرقند در خوی تولید شده است.

 باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه فرخ زاده-شهرستان خوی یکی از قطب های تولید چغندرقند در منطقه بوده و از سالیان گذشته دارای کارخانه قند مستقل می باشد و شکر استحصال شده بعداز مصرف داخلی، درصورت مازاد بودن به شهرهای دیگر صادر می شود.

رئیس جهادکشاورزی خوی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به افزایش چند درصدی تولید چغندرقند گفت: در سال زراعی ۱۴٠۴ ، سطح زیر کشت چغندرقند در شهرستان به ۳۷٠٠ هکتار رسید که از این سطح زیرکشت بمیزان۱۶۳ هزار تن محصول تولید و به کارخانه قند خوی تحویل داده شد که عیار متوسط چغندرقند امسال ۱۵/۷۲ درصد بود. 

وی افزود: میزان شکر استحصالی از این مقدار چغندرقند، ۲۲ هزار تن می باشد که برای مصرف عادی مردم و شکلات سازی رسیده است. 

رئیس جهاد کشاورزی خوی افزود: کارخانه قند خوی، بزرگترین واحد صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی در شمال آذربایجان غربی است که در سال زراعی امسال ۳۱۴۲ پیمانکار مشغول بکار بودند. علیلو اظهار داشت: مبلغ کل محصول بدست آمده ۸۲۲۳ میلیارد ریال بوده که ۸۵درصد مبلغ به کشاورزان پرداخت شده و مابقی هم بزودی پرداخت خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha