سخنگوی وزارت خارجه روسیه ادعا‌هایی مبنی بر مسمومیت الکسی ناوالنی با سم را به عنوان فریب تبلیغاتی غرب رد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه ادعا‌هایی مبنی بر مسمومیت الکسی ناوالنی، وبلاگ نویس، که رسماً در روسیه به عنوان تروریست و افراط گرا معرفی شده است با سم را به عنوان فریب تبلیغاتی غرب رد کرد.

زاخارووا اظهار داشت: "وقتی نتایج آزمایش در دسترس قرار گیرد و فرمول‌های این مواد فاش شود، ما بر اساس آن اظهار نظر خواهیم کرد. تا آن زمان، همه این ادعا‌ها صرفاً تبلیغاتی هستند که با هدف منحرف کردن توجه از مسائل مهم غرب انجام می‌شوند. "

 او با انتقاد از زمان طرح این ادعاها، خاطرنشان کرد: «درست زمانی که تحقیقات در مورد انفجار‌های نورد استریم در شرف نتیجه دادن بود، ناگهان مسمومیت ناوالنی مورد توجه قرار گرفت. وقتی از مقامات غربی در مورد نتایج آزمایش ناوالنی سوال شد، آنها به جای آن داستان‌های جنجالی در مورد اسکریپال‌ها منتشر کردند. این روند همچنان ادامه دارد.»

امروز آلمان، انگلیس، هلند، سوئد و فرانسه بیانیه مشترکی صادر و ادعا کردند که ناوالنی ظاهراً با اپیباتیدین، سمی که از پوست قورباغه سمی دارت اکوادوری گرفته می‌شود، مسموم شده است. طبق گزارش‌ها، نتیجه‌گیری آنها بر اساس تجزیه و تحلیل نمونه‌های بیولوژیکی ناوالنی بوده است. این کشور‌ها روسیه را به نقض کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی در رابطه با این حادثه متهم کردند.

منبع: تاس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار