معاون استاندار لرستان با اشاره به آمار ۱۰ ماهه تصادفات امسال گفت: آمار قابل دفاعی در بحث تصادفات داریم و خوشبختانه کاهش خوبی در این زمینه رقم خورده است، به‌طوری که تصادفات جرحی از ۱۸ مورد در روز به ۸ مورد کاهش یافته که نشان‌دهنده موفقیت نسبی است.

باشگاه خبرنگاران جوان -  «مهدی مجیدی» در نشست کمیسیون ایمنی راه‌های استان که در سالن جلسات این معاونت برگزار شد، با تأکید بر تفاوت ماهوی این کارگروه با سایر کارگروه‌های اجرایی، خواستار هم‌افزایی حداکثری دستگاه‌ها برای کاهش تلفات جاده‌ای شد.

مجیدی اظهار داشت: کارگروه ایمنی راه‌ها با سایر کارگروه‌ها تفاوت جدی دارد؛ هرچقدر بتوانیم هم‌افزایی و کار تیمی داشته باشیم در نجات جان انسان‌ها سهیم خواهیم بود.

وی با بیان اینکه در سایر کارگروه‌ها بحث ایجاد اشتغال و واحد‌های تولیدی مطرح است، افزود: اگر بتوانیم تلفات جاده‌ای را کاهش دهیم، پیش خدا و وجدان خودمان روسفیدیم. اینجا بحث آمار و ارقام نیست، بحث جان مردم است.

کاهش ۵۵ درصدی تصادفات جرحی در ۱۰ ماهه امسال

معاون استاندار لرستان با اشاره به آمار ۱۰ ماهه امسال گفت: آمار قابل دفاعی در بحث تصادفات داریم و خوشبختانه کاهش خوبی رقم خورده است، به‌طوری که تصادفات جرحی از ۱۸ مورد در روز به ۸ مورد کاهش یافته که نشان‌دهنده موفقیت نسبی است.

مجیدی تصریح کرد: باید تحلیل کنیم که در کدام بخش‌ها خوب کار کرده‌ایم تا آن نقاط را پررنگ‌تر کنیم. البته در بحث فوتی‌ها نیز کاهش داشته‌ایم که همسو با آمار کشوری است.

وی با بیان اینکه فضای جلسات باید تحلیلی‌تر باشد، گفت: شاید لازم باشد جلسات را در شهرستان‌های پرحادثه برگزار کنیم تا حساسیت‌ها بیشتر شود و از ظرفیت فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها استفاده بهینه کنیم.

مجیدی از تشکیل ستاد تسهیلات سفر از هفته آینده خبر داد و گفت: با توجه به نزدیکی عید نوروز، موضوع حمل‌ونقل، جاده و ایمنی سفر نقش پررنگ‌تری پیدا می‌کند و باید همه دستگاه‌ها پای کار باشند.

معاون عمرانی استانداری لرستان مهم‌ترین نقش در کاهش تصادفات را فرهنگ‌سازی عنوان و خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت آموزش‌وپرورش و به‌ویژه صداوسیما برای نهادینه‌سازی فرهنگ ایمنی در ذهن مردم استفاده کنیم. برنامه‌هایی مانند «پژواک» و تولید محتوای مستند می‌تواند مؤثر باشد.

اختصاص ۸۰ میلیارد تومان برای محور کوهدشت و کمربندی غربی خرم‌آباد

مجیدی به تخصیص اعتبارات قابل توجه برای طرح‌های راه‌سازی اشاره کرد و گفت: دیروز با پیگیری‌های استاندار لرستان و همراهی مسئولان کشوری، ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای محور کوهدشت و واریانت چنار مصوب شد که هفته آینده عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

وی همچنین از نهایی شدن اعتبار ۲.۷ همت برای کمربندی غربی خرم‌آباد خبر داد و افزود: فراخوان مناقصه این پروژه برای چاپ ارسال شده و پنجشنبه منتشر می‌شود. انشاءالله در شب عید کلنگ‌زنی این پروژه را خواهیم داشت و طی سه سال به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون استاندار لرستان با بیان اینکه کار در حوزه ایمنی تعارف ندارد، گفت: اگر دستگاهی در این زمینه کوتاهی کند، ترک فعل محسوب شده و دستگاه قضایی آن را پیگیری می‌کند.

وی با اشاره به بلاتکلیفی جانمایی پایگاه اورژانس، به دفتر فنی استانداری دستور داد حداکثر تا هفته آینده این موضوع را تعیین تکلیف کند.

مجیدی با انتقاد از حجم بالای دستور کار جلسات گفت: وقتی سرعت جلسات بالا می‌رود، کیفیت قربانی می‌شود. پیشنهاد می‌کنم دستور کار را کاهش دهیم تا بتوانیم تحلیل عمیق‌تری داشته باشیم.

وی همچنین خواستار ارائه گزارش عملکرد آموزش‌وپرورش در حوزه فرهنگ‌سازی ترافیکی در جلسات آتی شد و افزود: امیدواریم با هم‌افزایی و تقسیم کار مشخص، موضوع ایمنی که دغدغه همه است با حساسیت بیشتری پیگیری شود.

منبع:اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان

برچسب ها: تصادفات ، لرستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha