مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران از ثبت حدود ۵۵ میلیون تردد بین استانی در محور‌های مواصلاتی استان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - محسن محمد نژاد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: برابر آمار بدست آمده از ۱۱۸ سامانه تردد شماری منصوب در محور‌های استان مازندران حدود ۵۵ میلیون از انواع وسایل نقلیه از ابتدای امسال تا پایان بهمن از مبادی ورودی و خروجی استان در حال تردد بوده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از ۴ درصد افزایش یافته است.

او افزود: تردد در محور‌های مواصلاتی استان با استان‌های مجاور در بهمن ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال در حدود ۱۳ درصد افزایش داشته و به بیش از ۴ میلیون و ۱۲۳ هزار تردد رسیده است.

محسن محمد نژاد گفت:بر اساس بررسی‌های به عمل آمده از سامانه‌های تردد شماری بیش از ۵۰ درصد کل تردد‌های انجام شده بین استان مازندران و استان‌های مجاور مربوط به محور‌های مواصلاتی با استان‌های البرز و تهران یعنی محور‌های کندوان، هراز و سوادکوه بوده است.

پرترددترین ساعات روز نیز معمولا بین ساعات ۱۷ الی ۱۸ بوده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha