مدیرعامل شرکت داروسازی مداوا از توسعه تولید داروهای تخصصی و مورد نیاز بیماران در این مجموعه خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رویا نادری - مدیرعامل شرکت داروسازی مداوا از توسعه تولید داروهای تخصصی و مورد نیاز بیماران در این مجموعه خبر داد و گفت: این شرکت در حال حاضر داروهایی در حوزه‌های دیابت، قلب و عروق، گوارش، اعصاب، ضدقارچ و برخی بیماری‌های خاص تولید می‌کند که بخش مهمی از نیاز بازار داخلی را پوشش می‌دهد.

غلامی با اشاره به ظرفیت‌های علمی این مجموعه اظهار داشت: «بسیاری از داروهایی که در گذشته از طریق واردات تأمین می‌شد، امروز با تکیه بر دانش متخصصان داخلی و استانداردهای کیفی روز دنیا در این کارخانه تولید می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۵۰ نفر از نیروهای متخصص در بخش‌های تولید، تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت مشغول فعالیت هستند و توسعه سبد محصولات با رویکرد دانش‌بنیان ادامه دارد.

وی تأکید کرد: تمرکز ما بر ارتقای کیفیت، افزایش ظرفیت تولید و پاسخ‌گویی سریع به نیازهای درمانی کشور است تا ضمن تقویت امنیت دارویی، سهم مؤثری در صرفه‌جویی ارزی و خودکفایی ملی داشته باشیم.

در ادامه، جواد صادقلو نیز با اشاره به ظرفیت صنعتی منطقه اعلام کرد: ساوجبلاغ در استان البرز با استقرار واحدهای پیشرفته داروسازی، به یکی از کانون‌های اصلی تأمین دارو در کشور تبدیل شده و نقش مهمی در پاسخ‌گویی به نیازهای درمانی جامعه ایفا می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha