در پی وقوع حادثه‌ای از نوع برخورد قطار با عابر پیاده در شهر قم، یک نفر جان خود را از دست داد.

باشگاه خبرنگاران جوان- حادثه‌ای مبنی بر برخورد قطار با عابر پیاده در ساعت ۸:۴۶ صبح روز سوم اسفندماه ۱۴۰۴ به مرکز فوریت‌های پزشکی قم اعلام شد.

بلافاصله پس از دریافت گزارش، یک دستگاه آمبولانس از نزدیک‌ترین پایگاه به محل حادثه واقع در خیابان رسول دادخواه، محدوده بوستان حنانه و مجاور ریل راه‌آهن اعزام شد.

با حضور کارشناسان اورژانس در صحنه و انجام بررسی‌های اولیه مشخص شد یک مرد حدوداً ۳۵ ساله در پی این سانحه دچار آسیب‌های شدید شده است.

متأسفانه شدت جراحات وارده به حدی بود که فرد مذکور در محل حادثه جان باخت و اقدامات درمانی برای وی مؤثر واقع نشد.

ورود غیرمجاز به حریم قانونی راه‌آهن قم علت برخورد با قطار

در پی وقوع سانحه برخورد یکی از قطار‌های عبوری با یک عابر پیاده در محدوده خطوط ریلی استان قم، که متأسفانه منجر به فوت فرد مذکور شد، راه آهن قم اعلام کرد:

بر اساس بررسی‌های اولیه و گزارش‌های میدانی، فرد یادشده با ورود غیرمجاز به حریم قانونی راه‌آهن و عبور از محدوده ممنوعه خطوط ریلی، در مسیر حرکت قطار قرار گرفته است.

مطابق قوانین و مقررات جاری، هرگونه ورود، تردد و توقف در حریم ریلی بدون مجوز، ممنوع و اقدامی پرخطر محسوب می‌شود که می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری در پی داشته باشد.

بررسی‌های تکمیلی حاکی از آن است که اقدام صورت‌گرفته با قصدخودکشی انجام شده است. با این وجود، موضوع به‌صورت کامل از سوی مراجع ذی‌صلاح در حال رسیدگی است.

راه‌آهن قم ضمن ابراز تأسف عمیق از وقوع این حادثه و همدردی با خانواده فرد متوفی، بار دیگر بر ضرورت رعایت قوانین، خودداری از ورود به حریم خطوط ریلی و توجه جدی به هشدار‌های ایمنی تأکید می‌کند. حفظ جان شهروندان و ایمنی سیر قطارها، مستلزم همکاری و مسئولیت‌پذیری همگانی است.



منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۹ ۰۳ اسفند ۱۴۰۴
خودکشی بوده مگه محل عابر پیاده بوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۶ ۰۳ اسفند ۱۴۰۴
واییییییییییی مرگ با برخورد با قطار 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱